Aguardiente

Quinta de Cabriz Old Brandy 50cl

50cl Volume

480,85kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Kategori:Aguardiente (Brennevin)
Produsent: Dão Sul
Volum: 50cl
Alkoholvolum: 43
Quinta de Cabriz Old Brandy 50cl , en aguardiente fra destilleriet Dão Sul med et alkoholnivå på 43º. Brukerene avDrinks&Co har gitt Quinta de Cabriz Old Brandy 50cl 4 poeng av 5.

Elaboration of Quinta de Cabriz Old Brandy 50cl

Quinta de Cabriz Old Brandy 50cl

produsent: Dão Sul

Kategori: Aguardiente

Se mer

Reviews of Quinta de Cabriz Old Brandy 50cl

4

1 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Quinta de Cabriz Old Brandy 50cl:Vurdering Quinta de Cabriz Old Brandy 50cl:

4 /5

Tasting Notes:
Presenterer frisk aroma av fersk gjær druer, fruktige notater med en fin og delikat tone. Ganen er kraftig, kompleks og fløyelsaktig finish.
- Winemaker: Osvaldo Amado
- Admission: Brennevinet er et naturlig produkt fremstilt ved destillasjon av vin, og etter en lengre periode med aldring i tretønner, får en brunaktig fargetone og en kompleksitet av aromaer og unike smaker. Druene av Ugni Blanc, Malvasia Fina hvitt Alicante, er dyrket og utføres med sikte på å oppnå viner med lav alkohol, høy fast syrlighet og lav pH Vinene, omhyggelig forberedt, er destillert kort tid etter slutten av alkoholholdige gjæring, og dermed bevare all sin organoleptisk potensial. Deretter Brandy Quinta do Rol vandrer til franske eikefat (fra Allier og Limousin skog) og portugisisk eik, som er i alderen over 10 år. Det er kombinasjonen av disse ulike tresorter og ulike kontakttider, som tillater innhente denne utsøkte, unike og makeløse ånder.
- Druetyper: Destillert Wine av portugisiske varianter.
- Mat Sammenkobling: Klar til å nytes før eller etter et godt måltid.
- Lagre og tjene Tips: Serveres på 18-20ºC. Denne vinen ånd kan inntas umiddelbart etter tapping eller lagres og alder i mange mange år.
Se mer
,