Alentejo

Esporão Private Selection 2012

75cl

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2012 Andre årganger
Betegnelse:Alentejo (Alentejo, Portugal)
Vinprodusent: Herdade do Esporão
Volum: 75cl Andre volumer
Druer : Aragonêz, Alicante Bouschet, Sémillon, Syrah
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 14.5
Herdade do Esporão har produsert Esporão Private Selection 2012 (625,40kr), en rødevin fra distriktet Alentejo med utvalgte syrah, sémillon, alicante bouschet og aragonêz fra vinhøsten 2012 og har et alkoholinnhold på 14.5º. En rødevin stemt til 4,2 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co.

Beskrivelse av Esporão Private Selection 2012

Esporão Private Selection 2012 (Aragonêz, Alicante Bouschet, Sémillon og Syrah)

SMAKS NOTATER AV Esporão Private Selection 2012:

  • Visning: dyp og intens rød.
  • Nese: Intens og rik nese.
  • Munn: rik og tett gane samtidig balansen av fine tanniner og god syre slutt.

BENEVNELSE: Alentejo.

Vineyard: Herdade do Esporão

DRUER: Alicante Bouschet, Aragones og Syrah.

ALKOHOL: 14,5%

Se mer

Reviews of Esporão Private Selection 2012

4.2

9 customer reviews
  • 5
    1
  • 4
    8
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Your rating for Esporão Private Selection 2012:Vurdering Esporão Private Selection 2012:

4.5/5

Utmerket portugisisk vin, ikke Esporão beste produktet, men lettest tilgjengelig.
Se mer,

Esporão Private Selection 2012

4 /5

SMAKS NOTATER AV Herdade do Esporão Private Selection 2012:

  • Visning: tett og dyp rød.
  • Nese: moden røde bær frukt.
  • Munn: tett, kompakt, fast, godt strukturert, lang finish og god utholdenhet tanniner.

BENEVNELSE: Alentejo.

VINES-: Herdade do Esporão

DRUER: Alicante Bouschet, Aragonez, Syrah.

SAMMENKOBLING: Rødt kjøtt, roastbiff og grillet kjøtt.

TEMPERATUR: 16-18 °C

ALKOHOL: 14%

Se mer
,

3.5 /5

Se mer
,

Skuffer aldri

Reviews of other vintages of Esporão Private Selection 2012201720142009

4/5

SMAKS NOTATER:
- Visning: Farge lys strå gul.
- Nose: noter av hvit i kjøttet frukter som eple og blandet med diskrete dufter av ristet eik og krydder som nellik og hvit pepper pærer føler.
- Munn: Kremet, elegant og intens. Den har en lang, dyp og langvarig finish, med noter av tre og mandel.

BENEVNELSE: Douro
VINGÅRD: Esporão. Det ligger i regionen Alentejo, Portugal. Den har ca 450 hektar med vinmarker. Klimaet er preget av tørre, varme somre, som sine høsten og vinteren lite krevende. De er en rekke forbindelser krystallinske kalkstein jord, brun Middel og skifer. Strukturen av jorda er stort sett leire, dyp og med en god drenering system ideelt for en balansert produksjon.
DRUER: Semillon (100%).

ALDRING: 6 måneder i franske eikefat av 550 liter på sine egne lees. Batonnage fremgangsmåten anvendes for å stimulere en kombinasjon av eik vin og for å også gi en kremaktig tekstur. Er i alderen 6 måneder i flasken.
Fremstilling: Etter høsting blir druene levert til vingård på morgenen når temperaturen er lavere. Fruktene blir anbragt i det automatiske presse og underkastet lang press sykluser ved lavt trykk, som tillater grundig saft. Deretter underkastes en kort dekantering prosess, til slutt gjære ved en styrt temperatur på 18 °C.

SAMMENKOBLING: Perfekt til å følge retter med svinekjøtt, fisk og sjømat, spesielt hummer.
TEMPERATUR: 10 -12 °C
ALKOHOL: 13,5%
Se mer

4/5

Den ville ha vært bedre til fisk. Jeg prøvde den på en smaking.
Kirsebær , i det midterste laget. Rik lukt av kirsebær. Herdade do Esporão var frisk og smaken var mild.
Se mer

4/5

Aroma av rød frukt. Søt, med hint av godteri.
Den er god , kan godt anbefales.
Se mer

Andre produkter fra samme vingård