Alentejo

Esporão Private Selection 2014

75cl

589,41kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2014 Andre årganger
Betegnelse:Alentejo (Alentejo, Portugal)
Vinprodusent: Herdade do Esporão
Volum: 75cl
Allergener: Inneholder Sulfites
Herdade do Esporão fremstiller Esporão Private Selection 2014 , en rødevin fra distriktet Alentejo med den beste fra årgangen 2014. En rødevin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co.

Elaboration of Esporão Private Selection 2014

Esporão Private Selection 2014

Produsent: Herdade do Esporão

Betegnelse: Alentejo

Se mer

Reviews of Esporão Private Selection 2014

4

1 customer reviews
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Your rating for Esporão Private Selection 2014:Vurdering Esporão Private Selection 2014:

4 /5

Den ville ha vært bedre til fisk. Jeg prøvde den på en smaking.
Kirsebær , i det midterste laget. Rik lukt av kirsebær. Herdade do Esporão var frisk og smaken var mild.
Se mer
,
Reviews of other vintages of Esporão Private Selection 201420122017

4.5/5

Utmerket portugisisk vin, ikke Esporão beste produktet, men lettest tilgjengelig.
Se mer

4/5

SMAKS NOTATER:
- Visning: Farge lys strå gul.
- Nose: noter av hvit i kjøttet frukter som eple og blandet med diskrete dufter av ristet eik og krydder som nellik og hvit pepper pærer føler.
- Munn: Kremet, elegant og intens. Den har en lang, dyp og langvarig finish, med noter av tre og mandel.

BENEVNELSE: Douro
VINGÅRD: Esporão. Det ligger i regionen Alentejo, Portugal. Den har ca 450 hektar med vinmarker. Klimaet er preget av tørre, varme somre, som sine høsten og vinteren lite krevende. De er en rekke forbindelser krystallinske kalkstein jord, brun Middel og skifer. Strukturen av jorda er stort sett leire, dyp og med en god drenering system ideelt for en balansert produksjon.
DRUER: Semillon (100%).

ALDRING: 6 måneder i franske eikefat av 550 liter på sine egne lees. Batonnage fremgangsmåten anvendes for å stimulere en kombinasjon av eik vin og for å også gi en kremaktig tekstur. Er i alderen 6 måneder i flasken.
Fremstilling: Etter høsting blir druene levert til vingård på morgenen når temperaturen er lavere. Fruktene blir anbragt i det automatiske presse og underkastet lang press sykluser ved lavt trykk, som tillater grundig saft. Deretter underkastes en kort dekantering prosess, til slutt gjære ved en styrt temperatur på 18 °C.

SAMMENKOBLING: Perfekt til å følge retter med svinekjøtt, fisk og sjømat, spesielt hummer.
TEMPERATUR: 10 -12 °C
ALKOHOL: 13,5%
Se mer

Andre produkter fra samme vingård