Alentejo

Lusitano Rosé 2015

75cl

64,31kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin rosevin
Vintage: 2015 Andre årganger
2014 og 2013
Betegnelse:Alentejo (Alentejo, Portugal)
Vinprodusent: Ervideira
Volum: 75cl
Druer : Aragonêz
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 13
Fra vingården Ervideira (Alentejo) har vi Lusitano Rosé 2015 , en rosevin basert på druetypen aragonêz fra 2015 og har et alkoholinnhold på 13º. En rosevin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co.

Elaboration of Lusitano Rosé 2015

Lusitano Rosé 2015 (Aragonêz)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: En lys, klar magenta rosa.
 • Nese: Lys og frisk bukett med myke røde frukter som blåbær og plommer med hint av blomster.
 • Munn: En forfriskende og godt strukturert med frodige fruktige noter av jordbær, bringebær og solbær smak. lang finish med en langvarig ettersmak bær.

BENEVNELSE: Alentejo

VINGÅRD: Ervideira. Eiendommen ble kjøpt første av den første Count D'Ervideira i 1880 for produksjon av private vin, og siden da har vokst til 160 hektar over i Alentejo-regionen i Portugal. Denne regionen er kjent for sin rike solskinn, rikelig med nedbør, og det milde vintertemperaturer, så det er et ideelt sted for å holde liv i sofistikerte vindruer middelhavsklima.

DRUER: aragonez, Alfrocheiro.

ALDRING: Det kjeller godt for to til tre år etter datoen for tapping.

Fremstilling: Lusitano Rosé 2015 ble opprettet under behandling av vinmakeren Nelson Rolo. Druene ble høstet med maskin om natten. De to druetyper behandles hver for seg, deretter blandes før tapping. Fermenteringen ble utført i roterende beholdere, i 6 til 10 timer for å oppnå en jevn farge ekstraksjon. Blandingen filtreres og føres til den kalde kammer hvor det fermenterer kald temperaturkontrollert til 10 ° til 12 °.

SAMMENKOBLING: kalkun, kylling, and, fisk eller sjømat, lette salater.

TEMPERATUR: 7-9 °C

ALKOHOL 13%

Se mer

The Winery

Ervideira

Ervideira

Egenskapene til Monte da Ribeira og Herdadinha tilhører familien Leal da Costa, som er den første platen som ble funnet i navnet Maria Luisa Godinho N.1807, bestemor til 1. Conde D'Ervideira som startet produksjonen av Ervideira-viner i 1880, i sin tur bestefar av de nåværende produsentene.

More about the Winery

Reviews of Lusitano Rosé 2015

4

2 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Lusitano Rosé 2015:Vurdering Lusitano Rosé 2015:

4 /5

Familien Leal Costa, direkte etterkommer av Count D'Ervideira, bonden århundre suksess, er eierne av College Hill Estate og Herdadinha
Se mer
,

4 /5

Med potensial bukett av Aragonez og Alfrocheiro, dette Rosé har en aroma av tranebær og friske plommer, en elegant struktur, frisk og med en langvarig etter smak.
Se mer
,
Reviews of other vintages of Lusitano Rosé 201520142013

4/5

Med potensial bukett av Aragonez og Alfrocheiro, dette Rosé har en aroma av tranebær og friske plommer, en elegant struktur, frisk og med en langvarig etter smak.
Se mer

4/5

Tasting Notes:
Denne Rosé med potensial bukett av Aragonez og Alfrocheiro, og har en aroma av tyttebær og friske plommer, en elegant struktur, frisk og med en langvarig etter smak.
- Winemaker: Nelson Rolo
- Admission: De druetyper behandles separat. Gjæring foregår i roterende tanker der de bor for 6 til 10 timer for å oppnå skånsom farge utvinning. Etterpå må filtreres og deretter tatt til det kalde kammer hvor den gjærer ved kontrollert temperatur på 13 til 15 ° C.
- Druetyper: Aragonês, Alfrocheiro.
- Mat Sammenkobling: Excellent med skalldyr eller grillet fisk.
- Lagre og tjene Tips: Serveres mellom 8 og 10º C.
Se mer

Andre produkter fra samme vingård