Mr Premium Rosé 2015

Monte da Ravasqueira (Alentejo)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

328,78kr + 43,05kr Frakt (6 - 11 dager)

328,78kr/enhet

Frakt: Portugal Vineyards (Portugal)

kr You will receive 0.41 points for each unit bought

Mr Premium Rosé 2015 (328,78kr) fra vingården Monte da Ravasqueira er en rosevin fra distriktet Alentejo inneholder touriga nacional fra 2015 med et alkoholinnhold på 13º. Ifølge kundene til Drinks&Co, har rosevin blitt ratet til 4 av 5 poeng.

Spesifikasjoner · Mr Premium Rosé

Type Vin: Vin rosevin
Vintage: 2015 Andre årganger
Betegnelse:Alentejo (Alentejo,Portugal)
Vinprodusent: Monte da Ravasqueira
Volum: 75cl
Druer : Touriga Nacional
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 13

Beskrivelse · Monte da Ravasqueira

Mr Premium Rosé 2015 (Touriga Nacional)

Produsent: Monte da Ravasqueira

Betegnelse: Alentejo

Druer: Touriga Nacional

Monte da Ravasqueira

Viner av ren følelse av terroir og unikt uttrykk. De er viner som følge av en uopphørlig søking etter mikroreter i vingården vår, at hvis de ikke ble søkt, ville de aldri uttrykke seg. De er funn og kunstneriske uttrykk for vinkultur og ønologi i kombinasjon med terroiren. Det er en rekke svært...

Kjøp VinerMonte da Ravasqueira:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Mr Premium Rosé 2015

Lord Wine

Publisert klokka 04.54

4/5

Mr Premium Rosé 2015

Med en gammeldags profil, beviser laks farge å være elegant og suveren tekstur, med delikat frukt og minerality. På nesen, presenterer det duftende, floral med lys røkt notater, hvit sjokolade og hvit kirsebær. Testen er fullt ut tekstur og finesse, tørr, mineral, saftig og lang. Alderen seks måneder i nye franske eikefat ved lave temperaturer. Røkt fisk, pølser og grillet kjøtt hvit fisk. Klar til å drikke nå, og vil utvikle seg i flasken i 1-3 år etter innhøstingen dato.

Flere anmeldelser av Mr Premium Rosé 2015

Portugal Vineyards

Publisert klokka 13.21

4 /5

17 pts Revista de Vinhos - Som et resultat av mange eksperimenter, ble født denne MR Premium Rosé, som livlighet forlenges i tid. Med en profil av den gamle verden, viser seg å være elegant og flott tekstur, med delikat frukt og minerality. På nesen presenterer noter av kirsebær blomstre, blåbær og hvit sjokolade. I smaker, er det fullt av tekstur, tørr, frisk, mineral, med intens kirsebær og toner av moden fersken.

Summen av vurderinger

(2 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 2 kommentarer »

Anmeldelser av andre årganger

Reviews about Mr Premium Rosé 2014

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Tasting Notes:
Som et resultat av en rekke eksperimenter, ble født på denne MR Premium Rosé, som livlighet er forlenget i tid. Med en profil av den gamle verden, viser seg å være elegant og flott tekstur, med delikat frukt og minerality. På nesen presenterer noter av kirsebær blomstre, blåbær og hvit sjokolade. I smaker, er det fullt av tekstur, tørr, frisk, mineralsk, med intens kirsebær og toner av moden fersken.
- Winemaker: Pedro Pereira Gonçalves
- Admission: Manuell teppe valg av bunter. Ved å trykke på lav temperatur på hver tomt separat til kalde 550L tanker. Dekantering av tre av de karene for 5 dager og begynner med gjæring med passasje til nye fat på andre dagen. På grunn av egenskapene til druene, ble presset to vats av 550Lts / 2 tomter direkte til fat med topp gjæring uten gjær. Gjæring i 16 dager i tønne med daglig battonageand lys battonageduring de første 2 månedene. Stage på bunnfall i fat i 6 måneder.
- Druetyper: Touriga Nacional.
- Mat Sammenkobling: parene godt med sjømat, all slags fisk og sushi.
- Lagre og tjene Råd: Drikker Temperatur 12º - 14º C.