Alentejo

Pontual Reserva 2017

75cl

113,28kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2017 Andre årganger
Betegnelse:Alentejo (Alentejo, Portugal)
Vinprodusent: Plc Companhia de Vinhos do Alandroal
Volum: 75cl
Druer : Alicante Bouschet, Syrah, Touriga Nacional
Allergener: Inneholder Sulfites
Plc Companhia de Vinhos do Alandroal er prdusenten av Pontual Reserva 2017 , en rødevin dfra distriktet Alentejo fremstilt av touriga nacional, syrah og alicante bouschet fra vinhøsten 2017. Ifølge kundene til Drinks&Co, har rødevin blitt ratet til 4 av 5 poeng.

Elaboration of Pontual Reserva 2017

Pontual Reserva 2017 (Alicante Bouschet, Syrah og Touriga Nacional)

SMAKS NOTATER:

  • Visning: mørk rubinrød.
  • Nese: aromaer av moden frukt med høy kvalitet og balsamico notater av svart plomme.
  • Boca: med god konsentrasjon, balansert syre, elegante tanniner og tett innpakket tømmer.

BENEVNELSE: Alentejo.

VINGÅRD: skifer jord.

DRUER: Alicante Bouschet, Touriga Nacional og Syrah.

Aging: 12 måneder i amerikanske eikefat og fransk.

Fremstilling: Total destemming, fermentert i rustfritt stål møller. pre-gjæring maserasjon 2 dager. Alkoholisk gjæring ved en temperatur på 25 °C.

SAMMENKOBLING: kalv, lam og fjærfe.

TEMPERATUR: 12-18 °C

ALKOHOL: 14%

Se mer

Reviews of Pontual Reserva 2017

4

1 customer reviews
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Your rating for Pontual Reserva 2017:Vurdering Pontual Reserva 2017:

4 /5

Mørk rød vin, veldig intens og kraftig som bringer ut noter av solbær og svart plomme, med alt i harmoni med tre. Avrundede tanniner gjør et kraftig sett.
Se mer
,
Reviews of other vintages of Pontual Reserva 201720062004

4/5

SMAKS NOTATER AV Pontual Reserva 2006:
- Visning: mørk rød.
- Nese: noter av solbær og svart plomme, alt i harmoni med tre.
- Munn: avrundede tanniner og en kraftig sett.

BENEVNELSE: Alentejo.

DRUER: Alicante Bouschet, Touriga Nacional, Syrah.

ALDRING: 6 måneder i amerikanske eikefat og fransk.
Fremstilling: vinification i rustfritt stål, for-gjæring maserasjon i 2 dager, kontrollert fermentering ved 25 °C.

Matchende vin: Røde retter grillet, spill og sterke oster kjøtt.
Temperatur: 16-18 °C
Se mer

4/5

Dominerende lukt av solbær. Siden jeg ikke liker røde viner, virket denne flat i munnen.
Jeg syns denne 2004 var litt svak .
Se mer

Andre produkter fra samme vingård