Alkohol og creme

Adega de Borba Licoroso Premium 75cl

75cl Volume

210,63kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Kategori:Alkohol og creme (Brennevin)
Produsent: Adega Cooperativa de Borba
Volum: 75cl
Druer : Aragonêz
Alkoholvolum: 18
Adega Cooperativa de Borba er produsenten av Adega de Borba Licoroso Premium 75cl ,en drikk i kategorien alkohol og creme har et alkoholinnhold på 18º. 4 poeng av 5 mulige er tildelt Adega de Borba Licoroso Premium 75cl hos Drinks&Co.

Elaboration of Adega de Borba Licoroso Premium 75cl

Adega de Borba Licoroso Premium 75cl (Aragonêz)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: lys gul farge med lyse røde høydepunkter.
 • Nese: Intense aromaer, med friske noter rik og elegant frukt, rosiner, muskat og krydder.
 • Munn: frisk og velbalansert smak med myke toner av syltetøy, bær, muskat nøtter, krydder og lette tanniner. Finishen er vedvarende og elegant.

BENEVNELSE: Alentejo (Portugal).

Vineyard: Bodega Cooperativa de Borba.

DRUER: Aragones.

ALDRING: Madura i 3 år i franske eikefat, mer enn 2 år i tanker av eksotisk tre. Slutter med en flaske aldring kjeller lagret i kjelleren i 6 måneder.

VINPRODUKSJON: Druene plukkes når de er på sitt ideelle modning scenen og er nøye knust. masse i rustfrie ståltanker, som skal fermenteres er fjernet, da saften blir fjernet ved tilsetning vin brandy.

SAMMENKOBLING: Forretter og desserter er også ideell som en fordøyelseskanal på slutten av måltider.

TEMPERATUR: 10-14 °C

ALKOHOL: 18%

Se mer

The Producer

Adega Cooperativa de Borba

Adega Cooperativa de Borba

Den 24. april inviterte styret for jordbruksgilde Borba en gruppe vinprodusenter til å samle seg og diskutere muligheten for å skape Adega de Borba. Den 30. april 1955 trådte den første styret i Adega de Borba-kooperativet i kraft.

More about the Winery

Reviews of Adega de Borba Licoroso Premium 75cl

4

2 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Adega de Borba Licoroso Premium 75cl:Vurdering Adega de Borba Licoroso Premium 75cl:

4 /5

Amber rød nyanse. intens, rik og kompleks aroma av frukt passerer, valnøtt og krydder. Myk, frisk og balansert smak, rød frukt gelé, elegant, lang vedvare med sterk smak.
Se mer
,

Licoroso Borba Premium 75cl

4 /5

Tasting Notes:
Klart utseende, gul farge med røde nyanser. Intens, rik og kompleks aroma av rosiner, nøtter og krydder. Myk balansert og frisk smak med noter av syltetøy og røde frukter, elegant og vedvarende finish.
- Winemaker: Óscar Gato
- Admission: Denne likør vin ble produsert utelukkende fra drue Aragonez, en av de viktigste røde varianter i Alentejo regionen, nærmere bestemt i Borba. Etter et utvalg av de fineste druer i perfekt modning staten, ble druene nøye knust som de kom i vingård, skille vin masse i rustfritt stål vin mills (Lagares). Under gjæringsprosessen, og ved å oppnå en god balanse mellom alkohol og sukker, ble de må fjernes og avbrutt ved tilsetning av vin ånd spesielt valgt for formålet. Deretter alderen for 3 år i franske eikefat og 2 nye år i eksotiske tre tanker, og dermed opprinnelse et annet produkt med en utmerket kvalitet. Det alderen for ca 6 måneder i kjelleren etter å ha blitt tappet.
- Druetyper: Aragonês.
- Mat Sammenkobling: God som aperitiff, for å følge desserter eller som en digestive etter måltider.
- Lagre og tjene Tips: Serveres ved 16 ºC. Denne vinen kan inntas umiddelbart etter tapping eller lagres i mange år i kjelleren ved kontrollert temperatur og luftfuktighet.
Se mer
,

Licoroso Borba Premium 75cl