Portugal

Amarguinha

70cl Volume

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Kategori:Alkohol og creme (Brennevin)
Produsent: Companhia das Quintas
Volum: 70cl
Alkoholvolum: 20
Land: Portugal
Companhia das Quintas r leverandøren av Amarguinha (135,70kr), en drikk innen kategorien alkohol og creme fra Portugal som har et alkoholnivå på 20º. 4,3 poeng av 5 gjennomsnittskarakteren som forbrukerene til Drinks&Co har gitt Amarguinha.

Beskrivelse av Amarguinha

Amarguinha

SMAKS NOTATER AV Amarguinha :

 • Visning: Lys gul.
 • Nese: karakteristisk aroma av bitre mandler, citrines, minner om ferskpresset sitron.
 • Munn: stort volum og glatthet, god friskhet i en langvarig finish, hint og søt mandel notater.

PRODUSENT: Amarguinha .

LAND: Portugal.

Se mer

Reviews of Amarguinha

4.3

10 customer reviews
 • 5
  2
 • 4
  8
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Amarguinha:Vurdering Amarguinha:

5/5

litt senere enn resten. . . men fornøyd
Se mer,

Amêndoa Amarga Amarguinha Liqueur

4.5 /5

Nøyaktig brennevin jeg ønsket å ha. Og leveransen ble gjort i en enormt rask tid, med tanke på at dette er direkte importert fra Portugal. Det eneste lille minus, får vi betydelig for mange salgsfremmende e-post fra deg.
Se mer
,

Amarguinha Bitter Almond Liqueur

4 /5

SMAKS NOTATER AV Amarguinha :Visning: Lys gul.Nese: karakteristisk aroma av bitre mandler, citrines, minner om ferskpresset sitron.Munn: stort volum og glatthet, god friskhet i en langvarig finish, hint og søt mandel notater.PRODUSENT: Amarguinha .LAND: Portugal.
Se mer
,

4 /5

NOTATER OM SPRITSMAKING:

 • Farge: En lett, gjennomsiktig karamell farge gul undertone med milde.
 • Aroma: Intense notater av mandler puster med stor kompleksitet. Notatene inkluderer krydret mandler, appelsin og innslag av grapefrukt og søte dufter som minner om kaker.
 • Smak: Konsistensen er rik og seig med en relativt mild smak av søt mandel. Finishen er litt mer bitter enn den opprinnelige smak. Amarguinha Bitter Almond Liqueur er tradisjonelt servert med en klemme av sitron for å legge surhet.

PRODUSENT: Companhia das QuintasLAND: Portugal

PRODUKSJONS DETALJER: Companhia das Quintas, produsent av Amarguinha Bitter Almond Liqueur, ble grunnlagt i 1999. Selskapet er produserer en rekke likører, vin og brennevin. Det har blitt et referansepunkt i regionen for kvalitetsprodukter som respekterer Kjennetegn på de tradisjonelle regionale varianter. Amarguinha brennevin er en tradisjonell likør av Portugal, men det har fått internasjonal anerkjennelse gjennom årene. Amarguinha Bitter Almond Liqueur ble erholdt fra en gammel oppskrift for bitter mandel likør, og er produsert ved hjelp av de opprinnelige tradisjonelle og prosesser. Likør er laget med de beste bitre mandler i Algarve-regionen i Portugal. Det kan nytes rett, med et hint av sitron og juice, eller dessert cocktails. Portugisisk Amarguinha bartendere og til bruker som en erstatning for orgeat sirup.

ALKOHOL 20%

Se mer
,