Ginja de Óbidos Dom Pimpas 50cl

Dário Pimpão (Alkohol og creme)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

135,06kr + 43,05kr Frakt (6 - 11 dager)

135,06kr/enhet

Frakt: Portugal Vineyards (Portugal)

kr You will receive 0.17 points for each unit bought

Dário Pimpão produserer Ginja de Óbidos Dom Pimpas 50cl (135,06kr), en drikk i gruppen alkohol og creme har et alkoholinnhold på 19º. Hos Drinks&Co har forbrukerene stemt Ginja de Óbidos Dom Pimpas 50cl til 4 poeng av 5 mulige.

Spesifikasjoner · Ginja de Óbidos Dom Pimpas

Kategori:Alkohol og creme (Brennevin)
Produsent: Dário Pimpão
Volum: 50cl
Alkoholvolum: 19

Beskrivelse · Dário Pimpão

Ginja de Óbidos Dom Pimpas 50cl

SMAKS NOTATER AV Ginja de Óbidos Dom Pimpas 50cl:

  • Farge: rød kirsebær.
  • Lukt: intense aromaer av kirsebær og vill Cereja.
  • Smak: kremet på ganen, langvarig, intens kirsebær. Brennevin unik og umiskjennelig smak.

PRODUSENT: Dário Pimpao.

LAND: Portugal.

PRODUKSJONS DETALJER: produsert fra sure kirsebær uten fargestoffer eller konserveringsmidler.

ALKOHOL: 19%

Dário Pimpão

Kjøp BrennevinDário Pimpão:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Ginja de Óbidos Dom Pimpas 50cl

Portugal Vineyards

Publisert klokka 12.22

4/5

Ginja de Óbidos Dom Pimpas 50cl

Tasting Notes:
Kirsebær aroma med intens heggen. Kremet i munnen, langvarig, intens kirsebær. Brennevin unike smaken og umiskjennelig.
- Winemaker:
- Admission: Challenge, inspirasjon og lidenskap var de store motivatorer av Dário Pimpão i å produsere en naturlig Ginja uten fargestoffer eller tilsetningsstoffer, laget av høykvalitets ingredienser. Den store hemmeligheten av Oppidum ligger i det faktum at den bruker bare den beste frukten å få en ren likør, aromatisk og med en balansert alkoholiker gradering, at når opplevdes gir en jevn og fyldig smak. Det hele starter med valg av frukt plukket fra Morello trær (ginjeiras) i frukthager (ginjais) av produsenter som, i flere tiår, har vært leverandører av Morello kirsebær (ginjas). Det har vist seg at jo mindre dyrket på Morello trær, er det mer snerpende frukt og bedre sluttproduktet. Hver peduncle er nøye fjernet, og en gang i våre lokaler, går frukten i en hydro-alkoholisk infusjon hvor det fortsatt noen måneder til den når den ønskede scenen, i det som er en lang prosess som krever mye tålmodighet og kunnskap, utvikling med tidens gang. Ved sin natur, er aldring langsiktig og ethvert forsøk på å akselerere prosessen kan være katastrofalt for det endelige resultatet.
- Druetyper: Ginja bær.
- Mat Sammenkobling: Som en forrett eller en fordøyelseskanal. Flott kombinasjon med sjokolade.
- Store og Serve Tips: Ved romtemperatur.

Summen av vurderinger

(1 anmeldelser.)
  • 5 stjerner
    0
  • 4 stjerner
    1
  • 3 stjerner
    0
  • 2 stjerner
    0
  • 1 stjerne
    0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 1 kommentarer »