Ginja de Óbidos Oppidum 50cl

Dário Pimpão (Alkohol og creme)

184,67kr (cirka pris)

Kan ikke kjøpe Ginja de Óbidos Oppidum 50cl på dette tidspunktet.

Dário Pimpão er leverandøren av Ginja de Óbidos Oppidum 50cl , en drikk inkludert i alkohol og creme med et alkoholinnhold på 19º. 4 poeng av 5 gjennomsnittskarakteren Ginja de Óbidos Oppidum 50cl fikk av kundene hos Drinks&Co.

Spesifikasjoner · Ginja de Óbidos Oppidum

Kategori:Alkohol og creme (Brennevin)
Produsent: Dário Pimpão
Volum: 50cl
Alkoholvolum: 19

Beskrivelse · Dário Pimpão

Ginja de Óbidos Oppidum 50cl

SMAKS NOTATER AV Ginja de Óbidos Oppidum 50cl:

  • Farge: mørk rød.
  • Lukt: intense aromaer av kirsebær med ville bær.
  • Smak: kremet i munnen, langvarig, intens kirsebær. Brennevin unik og umiskjennelig smak.

PRODUSENT: Dário Pimpão.

LAND: Portugal.

PRODUKSJONS DETALJER: fra høykvalitets ingredienser.

ALKOHOL: 19%

Dário Pimpão

Kjøp BrennevinDário Pimpão:

Flere anmeldelser av Ginja de Óbidos Oppidum 50cl

Portugal Vineyards

Publisert klokka 12.22

4 /5

Tasting Notes:
Kirsebær aroma med intens heggen. Kremet i munnen, langvarig, intens kirsebær. Brennevin unike smaken og umiskjennelig.
- Winemaker:
- Admission: Challenge, inspirasjon og lidenskap var de store motivatorer av Dário Pimpão i å produsere en naturlig Ginja uten fargestoffer eller tilsetningsstoffer, laget av høykvalitets ingredienser. Den store hemmeligheten av Oppidum ligger i det faktum at den bruker bare den beste frukten å få en ren likør, aromatisk og med en balansert alkoholiker gradering, at når opplevdes gir en jevn og fyldig smak. Det hele starter med valg av frukt plukket fra Morello trær (ginjeiras) i frukthager (ginjais) av produsenter som, i flere tiår, har vært leverandører av Morello kirsebær (ginjas). Det har vist seg at jo mindre dyrket på Morello trær, er det mer snerpende frukt og bedre sluttproduktet. Hver peduncle er nøye fjernet, og en gang i våre lokaler, går frukten i en hydro-alkoholisk infusjon hvor det fortsatt noen måneder til den når den ønskede scenen, i det som er en lang prosess som krever mye tålmodighet og kunnskap, utvikling med tidens gang. Ved sin natur, er aldring langsiktig og ethvert forsøk på å akselerere prosessen kan være katastrofalt for det endelige resultatet.
- Druetyper: Ginja bær.
- Mat Sammenkobling: Som en forrett eller en fordøyelseskanal. Flott kombinasjon med sjokolade.
- Store og Serve Tips: Ved romtemperatur.

Summen av vurderinger

(1 anmeldelser.)
  • 5 stjerner
    0
  • 4 stjerner
    1
  • 3 stjerner
    0
  • 2 stjerner
    0
  • 1 stjerne
    0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 1 kommentarer »