Rum Chata

Agave Loco Brands (Alkohol og creme)

222,78kr (cirka pris)

Kan ikke kjøpe Rum Chata på dette tidspunktet.

You will like to know that...

Spesifikasjoner · Rum Chata

Kategori:Alkohol og creme (Brennevin)
Produsent: Agave Loco Brands
Volum: 70cl
Alkoholvolum: 13,75
Land: USA

Beskrivelse · Agave Loco Brands

Rum Chata

SMAKSNOTER:

 • Farge: krem.
 • Lukt: Søt, diskret essens av krydder.
 • Smak: Moderat alkoholholdig nærvær, søt og vaniljedoft.

PRODUSENT: Midwest Custom Bottling Company.

LAND: USA.

PRODUKSJONSDETALJER: Wisconsin er ikke bare et land med store bourboner. I Pewaukee-destilleriet produseres faktisk en rom- og krembasert likør, veldig lite "Yankee". Ideen kom i 2009 til Tom Maas, og den ble umiddelbart en stor suksess. Han tok den mest delikate og destillerte karibiske rommen 5 ganger, og blandet den med melkekrem, Madagascar vanilje, litt sukker og "horchata", en veldig populær drink i Latin-Amerika, laget med cipero, og han har harmonisert i riktige proporsjoner. Dermed ble det deilige Rum Chata født, som har etablert seg allerede i 2016 som den nest bestselgende kremlikøren i USA. Hvert trinn i prosessen følges av Tom selv, en mesterblender som er nøye med å velge råstoff, nøye i prosesseringsfasene og til slutt pasient i tappefasen, håndhevet strengt. Rum Chata er allsidig.Den kan smakes glatt eller med litt is. Det er ideelt å følge med desserter og kaker, i kaker for å tilberede kremer og til slutt i cocktailbarer. En oppskrift? Rist en kaffe med is og en dose brennevin. Resultatet er en krem med mokka, virkelig deilig.

ALKOHOL: 15%

Agave Loco Brands

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Rum Chata

Publisert klokka 05.22

4/5

Rum Chata

RumChata er en likør laget med en base av fem ganger premien rum importert destillert Caribbean & nbsp; og alle naturlige produkter som brukes til å lage tradisjonelle horchata, dvs. ekte krem, ris, vanilje og kanel. Ingrediensene er homogenisert for å sørge for at de ikke er atskilt, og at deres smaker er fullt integrert. Det er tappet på 13,75% alkoholinnhold (27,5 grader). Det ser ut som horchata, en fleksibel kropp Mellom og en blomsterbukett med en delikat aroma. Brennevin bader umiddelbart ganen med vanilje og kanel smaker som vedvarer gjennom hele den lange og velsmakende finish.

Flere anmeldelser av Rum Chata

Publisert klokka 16.42

4 /5

SMAKS NOTATER AV Rum Chata :Farge: Milky.Lukt: aromaer av krydder, ingefær, ristet brød og vanilje.Smak: rik og fyldig, kremet med smak av honeycomb og krydder.PRODUSENT: Agave Loco Brands.LAND: USA.

Publisert klokka 14.56

4 /5

SMAKS NOTATER AV Rumchata Rum Liqueur:
- Farge: melkehvit.
- Lukt: aromaer av krydder, ingefær, toast og vanilje.
- Smak: rik, fyldig, kremet smaker honeycomb og krydder.

PRODUSENT: RumChata.
LAND: USA.

DETALJER FOR BEHANDLING: laget av en blanding av Caribbean rum, real-meieri Creamer, sukker, kanel, vanilje og en unik blanding av krydder.

ALKOHOL: 15%

Publisert klokka 05.38

4 /5

Rumchata er uslåelig

Summen av vurderinger

(6 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  6
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 6 kommentarer »