Amarone della Valpolicella

Villa Loren Amarone Della Valpolicella 2015

75cl

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2015 Andre årganger
Betegnelse:Amarone della Valpolicella (Veneto, Italia)
Vinprodusent: Villa Loren
Volum: 75cl
Druer : Rondinella
Allergener: Inneholder Sulfites
Villa Loren presenterer Villa Loren Amarone Della Valpolicella 2015 (294,41kr), en rødevin fra distriktet Amarone della Valpolicella inneholder et utvalg av rondinella fra vinhøsten 2015. En rødevin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co.

Beskrivelse av Villa Loren Amarone Della Valpolicella 2015

Villa Loren Amarone Della Valpolicella 2015 (Rondinella)

SMAKS NOTATER:

  • Visning: rubinrød.
  • Nese: noter av solbær, kirsebær, sjokolade og rosiner.
  • Munn: Sensuell, men ikke overdreven alkohol og en overraskende friskhet.

BENEVNELSE: Amarone della Valpolicella.

DRUER: Rondinella.

ALDRING: Aged i 24 måneder på eikefat.

Fremstilling: druer tørket under kontrollerte inntil januar innskudd. Under denne tørkeprosess, druer taper omtrent 30% fuktighet og 25 vekt%. Druene presses i januar, hvoretter fermenteringen utføres i stålbeholdere ved en styrt temperatur på 15 °C.

SAMMENKOBLING: rike pastaretter, vilt kjøtt, rødt kjøtt grillet eller stuet og med modne oster.

TEMPERATUR: 16-18 °C

ALKOHOL: 15%

Se mer

Reviews of Villa Loren Amarone Della Valpolicella 2015

4

1 customer reviews
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Your rating for Villa Loren Amarone Della Valpolicella 2015:Vurdering Villa Loren Amarone Della Valpolicella 2015:

4 /5

SMAKS NOTATER:Visning: rubinrød.Nese: noter av solbær, kirsebær, sjokolade og rosiner.Munn: Sensuell, men ikke overdreven alkohol og en overraskende friskhet.BENEVNELSE: Amarone della Valpolicella.DRUER: Rondinella.ALDRING: Aged i 24 måneder på eikefat.Fremstilling: druer tørket under kontrollerte inntil januar innskudd. Under denne tørkeprosess, druer taper omtrent 30% fuktighet og 25 vekt%. Druene presses i januar, hvoretter fermenteringen utføres i stålbeholdere ved en styrt temperatur på 15 °C.SAMMENKOBLING: rike pastaretter, vilt kjøtt, rødt kjøtt grillet eller stuet og med modne oster.TEMPERATUR: 16-18 °CALKOHOL: 15%
Se mer
,

Andre produkter fra samme vingård