Bekaa

Château Musar Bekaa Valley 2012

75cl

RP92Parker

459,61kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2012 Andre årganger
Betegnelse:Bekaa (Libanon)
Vinprodusent: Château Musar
Volum: 75cl Andre volumer
Druer : Cabernet Sauvignon
Allergener: Inneholder Sulfites
Château Musar Bekaa Valley 2012 fra vingården Château Musar er en rødevin fra distriktet Bekaa med utvalgte råvarar av druen cabernet sauvignon fra 2012. Ifølge kundene til Drinks&Co, har rødevin blitt ratet til 4 av 5 poeng og den har også oppnådd robert parker-poeng: 92.

Elaboration of Château Musar Bekaa Valley 2012

Château Musar Bekaa Valley 2012 (Cabernet Sauvignon)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: Denne libanesiske vinen har en vakker rubinrød farge med granat.
 • Nese: The Chateau Musar utstråler komplekse aromaer av røde frukter, blomster (Rose, akasie), krydder (sjokolade, lakris) og skinn notater.
 • Munn: Angrepet er fersk, munnen er stort, bredt og sjenerøs røde frukter, sopp og lakris. Alkohol og tanniner er perfekt balansert, finishen er lang.

BENEVNELSE: BekaaVINGÃ…RD: Château Musar ble opprettet av Gaston Hochar i 1930, og takket være sine kunnskaper i Bordeaux-området, vil han og hans sønn utvikle en vingård: høy kvalitet. Til tross for krigen, som vil opprettholde sin virksomhet og få mest mulig for oss å tilby stadig mer vellykkede og internasjonalt anerkjente viner. Vinrankene er brukt i denne vinen var 40 år gammel i gjennomsnitt og har lav avkastning, men høy kvalitet druer.

DRUER: Cabernet Sauvignon, Carignan og Cinsault.

ALDRING: Vinen er 1 år fransk eikefat.

UTVIKLING: Denne årgangen 2012 var komplisert, har vinteren vært veldig kald, våt vår og varm sommer. Høsten har vært lav, men druene hadde en tidlig modning, noe som gir en svært fruktig vin.

Sammenkobling: Denne vinen perfekt med rødt kjøtt, vilt eller oster.

Anbefalt temperatur SERVICE: 16-17 ° C

ALKOHOL: 14.5

Se mer

The Winery

Château Musar

Château Musar

Den legendariske vingården i Château Musar er en historie som har sine røtter i vinkulturens vugge, det vil si i den libanesiske Bekaa-dalen, hvor de eldgamle vitnesbyrdene om vinproduksjon møtes, som bringer oss tilbake til vintene på nesten seks tusen år siden. Vi er nettopp i Libanon, noen få ti kilometer øst for Beirut, hovedstaden. Scenariet er et sted spesielt egnet til produksjon av gode viner, oppdaget og på en eller annen måte "bygget" takket være det intuitive geni Gaston Hochar. Sistnevnte, i 1930, etter en lang reise i den franske regionen Bordeaux til oppdagelsen av de prestisjefylte Bordeaux-merkene, kom tilbake med overbevisningen om at klimaforholdene og sammensetningene av landet ville tillate ham å produsere like viktige viner

More about the Winery

Resultat

RP92Parker

Reviews of Château Musar Bekaa Valley 2012

4

1 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Château Musar Bekaa Valley 2012:Vurdering Château Musar Bekaa Valley 2012:

4 /5

2012 Musar er en rik aromatisk og fruktig nese full av morbær, sorte kirsebær og et hint av mokka og glasset har en mørk, nesten blodrød farge. Den Musar er en vin med en sterk karakter modnet, takket være et snev av flyktig syre, rosmarin, sedertre, lær; Smaken er elegant, åpen og lett med behagelig kirsebær, tilgjengelig tegnet uten hardhet for mye tannin. Intens og konsentrert smak palett, hele volumet som er kjennetegnet ved sort frukt med en elegant spiciness. Myk og saftig tanniner og en lang finish. Utgjør et lykkelig ekteskap med krydret, sørlige retter, biff og lam fra grillen.
Se mer
,
Reviews of other vintages of Château Musar Bekaa Valley 201220032002

4/5

Ideell med venner.
Den ser ut som den har en dyp farge. I denneChâteau Musar luktet det kaffe. Jeg likte smaken av bjørnebær i denneChâteau Musar Bekaa Valley.
Jeg hadde gleden av å drikke den på en grillfest.
Se mer

4/5

En Bekaa er best oppdage alene.
Fargen var temmelig mørk rød. Rike aromaer av bjørnebær i denne Cabernet Sauvignon. Sannheten er at jeg ikke syns den smakte så mye.
Jeg drakk denne 2002 til dampede grønnsaker.
Se mer