Bierzo

Pétalos del Bierzo 2017

75cl Volume

RP93ParkerGP92Peñín

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2017 Andre årganger
Betegnelse:Bierzo (Castilla y León, Spania)
Vinprodusent: Descendientes de J. Palacios
Volum: 75cl Andre volumer
Druer : Mencía
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 13,5
Siste År For Optimalt Konsum: 2024
Pétalos del Bierzo 2017 (175,58kr), fremstilt av Descendientes de J. Palacios, det er en rødevin distriktet Bierzo inneholder et utvalg av mencía fra vinhøsten 2017 og den har et alkoholinnhold på 13,5º. Pétalos del Bierzo 2017 er veldig forenelig med jamon iberico og herdet loin. Ifølge kundene til Drinks&Co, har rødevin blitt ratet til 4,1 av 5 poeng og har oppnådd robert parker-poeng: 93 og peñín-poeng: 92.

Description of Pétalos del Bierzo 2017

Pétalos del Bierzo 2017 (Mencía)

TASTING NOTER:

  • Utsikt: intens kirsebærrød.
  • Nese: fruktig, med dype aromaer av kirsebær, bær og blomster.
  • Munn: frisk, myk, behagelig, velsmakende, vedvarende.

OPPDATERING AV ORIGIN: Bierzo

VINEYARD: Descendientes de J. Palacios. Vingård alder fra 40 år til 90 år. Ligger i 5 kommuner Corullón, Valtuille, Villadecanes, Parandones og Villafranca del Bierzo. Terrenget er preget av svært bratte bakker og bakker på mellom 450 og 1000 meter.

GRAPPER: Mencía

AGING: aldring i franske eik fat.

UTVIKLING: Meget tidlig og selektiv høst avhengig av kommuner og tomter. Alkoholholdig gjæring i trefat og rustfritt ståltanker. Maceration i 23 dager. Malolaktisk gjæring i 3 måneder.

WINE PAIRING: regional mat, spansk mat, forretter, ost, manchego ost, geitost, skinke og pølser, marinert løk, iberisk skinke, kjøtt, rødt kjøtt, lam, stews og stuvninger, kjøttpudding, pasta, pasta Bolognese

TEMPERATUR FOR FORBRUK: 16ºC

ALCOHOL GRADUATION: 13,5%

Se mer

The Winery

Descendientes de J. Palacios

Descendientes de J. Palacios

Ricardo Perez Palacios er en av de store arkitektene en stille revolusjon som finner sted i den hittil ganske ubevegelig regionen Bierzo. Chelo sønn Palacios, av dynastiet kjent Palacios (Remondo) i Rioja, og dette eventyret har hjulpet ham hans berømte onkel, Alvaro Palacios, godt kjent for sine viner fra Priorat. Ricardo, 25, som alle vet 'Titin', har en lang erfaring i Frankrike, Chile og USA, og vin har bodd siden fødselen, og har besøkt en rekke store produsenter sammen med Alvaro de France. Fra lidenskapelig engasjement for de to Palacios Bierzo bakkene er født, ikke flotte viner av Mencia druen, men de første store viner fra flott område, kanskje en dag Priorat nordvest.

More about the Winery

Points

RP93ParkerGP92Peñín

Reviews of Pétalos del Bierzo 2017

4.1

17 customer reviews
  • 5
    1
  • 4
    16
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Your rating for Pétalos del Bierzo 2017:Vurdering Pétalos del Bierzo 2017:

5/5

Det er en av de beste vinene i Spania og har også en meget attraktiv pris. For meg er det en av de viner fra referanse, den slags vin som jeg alltid har i tankene når jeg har gjester hjemme eller når jeg er en gjest i noens hjem. Hvor heldig å ha en rødvin med kvalitetsstempel Palacios til en fornuftig pris! Det er en uunnværlig vin i alle vinprodusenter.
Se mer,

Pétalos del Bierzo 2017

3.5 /5

Vin godt balansert i munnen.
Mangel på lengden på finish.
Se mer
,

4 /5

SMAKS NOTATER:

  • Visning: Cherry Red, fiolett og mørke trim.
  • Nese: høy intensitet, rosa, fioler, røde bær og røykfylt notater.
  • Munn: mineral, fløyelsaktig, søt, medium og vedvarende kroppen.

BENEVNELSE: Bierzo.

VINGÅRD: druer fra fem kommuner: Corullón, Valtuille, Villadecanes, Parandones og Villafranca av Bierzo. Ligger i bratte fjellsider og mellom 450 og 1000 meter. Vinrankene er plantet i glass og tradisjonelt arbeid, herunder hester. Corullón gulv er det paleozoico og skifer har varierende orientering og nærvær av kvartsitt, sandstein og leire. I andre kommuner er de-jernholdige leire, kvartsitt og rikelig typen stein.

DRUER: Mencia og andre.

ALDRING: alderen på franske eikefat. Det er avklart og filtrert før tapping.

VINPRODUKSJON: destemming og delvis knusing, alkoholisk gjæring i tre kar og tanker av rustfritt stål åpen. Macerate i 23 dager. gjæring i 3 måneder i tre kar og tanker av rustfritt stål lukket.

SAMMENKOBLING: indrefilet av okse, lam, pølse, skinke, biff carpaccio og blå oster.

TEMPERATUR: 16 ° C

ALKOHOL: 13,5%

Se mer
,
Se mer
Reviews of other vintages of Pétalos del Bierzo 201720162014

5/5

Alle perfekt
Se mer
Esther Pereiras Vazquez

4/5

Bringebær, kakao, mynte, balansert og frisk. 90 poeng
Se mer
Juan Manuel Gonzalvo