Pétalos del Bierzo 2017

Descendientes de J. Palacios (Bierzo)

RP93

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

170,47kr 137,86kr + 53,27kr Frakt (3 - 4 dager)

170,47kr 137,86kr/enhet

Spar 32,61kr! (-19%)

Frakt: Aporvino (Spain)

kr You will receive 0.17 points for each unit bought

Descendientes de J. Palacios produserer Pétalos del Bierzo 2017 (137,86kr), en rødevin fra distriktet Bierzo med utvalgte mencía fra vinhøsten 2017 med et alkoholinnhold på 13,5º. Pétalos del Bierzo 2017 blir ofte kombinert med ragout og jamon iberico. Ifølge kundene til Drinks&Co, har rødevin blitt ratet til 4,1 av 5 poeng og sektorens tidskrifter har vurdert den til robert parker-poeng: 93.

Spesifikasjoner · Pétalos del Bierzo

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2017 Andre årganger
Betegnelse:Bierzo (Castilla y León,Spania)
Vinprodusent: Descendientes de J. Palacios
Volum: 75cl Andre volumer
Resultat: RP93
Druer : Mencía
Paring: Regionalt CuisinekjøttpastaforretterSupper og stuingerSkinke og pølserostspanske matretterrødt kjøttlampasta BologneseManchego ostgeitostHerdet LoinJamon Ibericoragout
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 13,5
Konsumstemperatur: 16
Siste År For Optimalt Konsum: 2024
Se mer »

Beskrivelse · Descendientes de J. Palacios

Pétalos del Bierzo 2017 (Mencía)

TASTING NOTER:

 • Utsikt: intens kirsebærrød.
 • Nese: fruktig, med dype aromaer av kirsebær, bær og blomster.
 • Munn: frisk, myk, behagelig, velsmakende, vedvarende.

OPPDATERING AV ORIGIN: Bierzo

VINEYARD: Descendientes de J. Palacios. Vingård alder fra 40 år til 90 år. Ligger i 5 kommuner Corullón, Valtuille, Villadecanes, Parandones og Villafranca del Bierzo. Terrenget er preget av svært bratte bakker og bakker på mellom 450 og 1000 meter.

GRAPPER: Mencía

AGING: aldring i franske eik fat.

UTVIKLING: Meget tidlig og selektiv høst avhengig av kommuner og tomter. Alkoholholdig gjæring i trefat og rustfritt ståltanker. Maceration i 23 dager. Malolaktisk gjæring i 3 måneder.

WINE PAIRING: regional mat, spansk mat, forretter, ost, manchego ost, geitost, skinke og pølser, marinert løk, iberisk skinke, kjøtt, rødt kjøtt, lam, stews og stuvninger, kjøttpudding, pasta, pasta Bolognese

TEMPERATUR FOR FORBRUK: 16ºC

ALCOHOL GRADUATION: 13,5%

Descendientes de J. Palacios

Ricardo Perez Palacios er en av de store arkitektene en stille revolusjon som finner sted i den hittil ganske ubevegelig regionen Bierzo. Chelo sønn Palacios, av dynastiet kjent Palacios (Remondo) i Rioja, og dette eventyret har hjulpet ham hans berømte onkel, Alvaro Palacios, godt kjent for sine...

Kjøp VinerDescendientes de J. Palacios:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Pétalos del Bierzo 2017

Cèlia Rodríguez

Publisert klokka 11.04

5/5

Pétalos del Bierzo 2017

Det er en av de beste vinene i Spania og har også en meget attraktiv pris. For meg er det en av de viner fra referanse, den slags vin som jeg alltid har i tankene når jeg har gjester hjemme eller når jeg er en gjest i noens hjem. Hvor heldig å ha en rødvin med kvalitetsstempel Palacios til en fornuftig pris! Det er en uunnværlig vin i alle vinprodusenter.

Flere anmeldelser av Pétalos del Bierzo 2017

Philippe Rehel

Publisert klokka 10.00

3.5 /5

Vin godt balansert i munnen.
Mangel på lengden på finish.
Blanco & Gomez Wine Merchants INT

Publisert klokka 12.19

4 /5

Descendientes de J. Palacios Petalos Bierzo 2017

En ren Mencía med vill jordbær, svart pepper og kratt. Balansert og pen rød viser subtile bær karakter gjennom. Silky tanniner.
Wine Is Vino

Publisert klokka 13.07

4 /5

Pétalos del Bierzo er en rødvin fra 14% Alc. fremstilt av etterkommere av J. Palacios vingård i Corullón (Lion) og i den O. D. Bierzo. Det Pétalos del Bierzo er laget av et Coupage Mencia 94%, 5% og 1% hvit drue Alicante Bouschet av (Grenache Tintorera). 50% av druene kommer fra valgt i bakken av kommunen Corullón vingårder, og 50% valgt druer kommer fra flere vingårder ligger på hodet av åsene som ligger i kommunene Valtuille, Villadecanes, Parandones og Villafranca del Bierzo, alle på skifergulv, blandet med sand og leire, veldig dårlig på organisk materiale og er underlagt et kontinentalt klima av atlantisk innflytelse. Hvert plott er høstet separat på sitt optimale, og druene beveges til kjelleren, der det er valgt, destemmed og overført til rustfrie ståltanker og åpen tømmer hvor maserert og fermentert ved en kontrollert temperatur i 21 dager . Deretter vin pressen og på nytt overført til tanker av rustfritt stål og tre, lukkes denne tid, hvor gjæring. Til slutt blir vinen overført til franske eikefat hvor det fortsatt ti måneder før de blir filtrert og flasker. CATAVISTA: Den Pétalos del Bierzo har et kirsebær rød farge, intens, mørk og tett, med mørke røde kanter og lyse. NESE: I Pétalos del Bierzo finner vi en stor aromatisk kraft, med aromaer av sort frukt lakris noe med floral notater på en bakgrunn av intense ristede og røykfylt notater, veldig godt kombineres MUNN: Den Pétalos del Bierzo har en frisk og glatt oppføring, med god syre, silkeaktig tannin, medium og vedvarende volum, med en endelig der notater toast og røkt igjen vises blandet med moden frukt og mineral innslag. SUGERENCIASEl Pétalos del Bierzo er en rødvin aroma og smak, med en gjennomsnittlig strøm uten kanter, et sett vakkert ferdig, søt og velsmakende, en vin som kombinerer fint kjøtt, pasta, ris fjell, spekemat, oster, etc. . . Best tjent mellom 14 og 16 º C.
Se flere anmeldelser av Pétalos del Bierzo 2017 »

Summen av vurderinger

(12 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  11
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4.1/5

Basert på 12 kommentarer »

Anmeldelser av andre årganger

Reviews about Pétalos del Bierzo 2016

Juan Manuel Gonzalvo
Juan Manuel Gonzalvo

4/5

Bjørnebær, kakao, mynte, balansert, kjøtt, fersk. 90 poeng

Reviews about Pétalos del Bierzo 2014

Juan Manuel Gonzalvo
Juan Manuel Gonzalvo

4/5

Bringebær, kakao, mynte, balansert og frisk. 90 poeng
Albert López
Albert López

4.5/5

Pétalos del Bierzo 2014 er en vin av Mencia (100% Bierzo) med dype aromaer som gjør ingen forsøk på å skjule sin fruktighet, forsterket med blomster (derav petals) og urte innslag. Den har også en lys nærvær av krydder. Frisk og fruktig på ganen. For å nyte å spise eller ikke spise. Likevel du ikke har prøvd?