De 10 beste vodka merker

By katrine

 TAGS:undefined

Vodka er en favoritt drikke over hele verden og har mange eksisterende merkevarer. Men hva er de beste merkene av vodka i verden? Du har sikkert din favoritt, men i dag presenterer vi 10 store vodka merker over hele verden:

10 – Vodka Finland: Finland, er et internasjonalt merkevare av premium vodka Brown-Forman. Produsert i Finland, det er det ledende premium vodka merkevare importert til Polen, Tsjekkia, Bulgaria, Ukraina, Hviterussland, Israel, Romania, Ungarn og Russland. Med smak av grapefrukt, blåbær, sitron, mango, rød frukt, bær, mandarin og solbær.

9 – Stolichnaya Vodka: Eies av SPI Group har vokst takket være sin kampanje for «mest originale Vodka» markedsføring. Det siste året sluttet han versjonen Karamel.

8 – Skyy Vodka: Eiendom Gruppo Campari, som har fortsatt å fremme sin Skyy vodka med en rekke provoserende kampanjer. I dag er nummer én innenlandsk premium vodka i USA, og den femte premium vodka i hele verden.

7 – Grey Goose Vodka: Den super-premium Vodka Bacardi opprettet i Cognac-regionen i Frankrike, i 2012 lanserte den første nye smaken av merkevaren etter fem år: svart kirsebær.

6 – Zoladkowa de Luxe: Etter at den skyte i været til berømmelse i 2009, er det fortsatt en del av de 10 beste vodka og sitt hovedmarked er Polen.

5 – Krupnik: merkevaren eies av Belvedere selskapet sin iscenesettelse over hele verden. Tilgjengelig i Tyskland, Østerrike, Kina, Tyskland og USA, er dette merket begynnet

4 – Pyat Ozer: Den mest solgte merke Siberian vodka har opprettholdt sin jevn vekst siden 2009, til å bli den fjerde største vodka merkevaren i verden.

3 – Belenkaya: En russisk flagg med mange tilhengere i sitt hjemland, finnes i fire varianter: Belenkaya, Belenkaya Lux, Belenkaya Belenkaya Gull og Cedar, merket er ikke kjent utenfor Øst-Europa, men med salg av 7.3m bokser per år, er plassert som nummer tre på listen.

2 – Absolut Vodka: Den konstant innovasjon av sine produkter, både i smak og flaskedesign med endeløse begrenset opplag, det er en av grunnene til at den opprettholder en konstant vekstrate på salg.

1 – Smirnoff: Det er merket av verdens største alkoholholdige drikkevarer, ikke bare verdens største vodkamerket. Smirnoff har utallige varianter, mange av dem er rettet mot det amerikanske markedet Dens viktigste markeder er USA, selvfølgelig, men også Storbritannia, Sør-Afrika, Canada og Irland.

Hvilken vodka er din favorit?i dag rekomanderer jeg dig 2 av de mest silgte på Uvinum:

 

 TAGS:Smirnoff NorthSmirnoff North

Smirnoff North

 

 

 TAGS:Grey Goose Vodka 1LGrey Goose Vodka 1L

Grey Goose Vodka 1L

 

 

Tambien te puede interesar

Leave a comment