Månad: juni 2015

Majorca: not only Beach but also good wine

 TAGS:undefined

Den Baleariske øy er kjent for deres fantastiske strander. De er altid fulle med turister om sommeren. Majorka, spesielt, har også mangeandre atraksjoner: sport, fritid, gastronomi og vin. Både vinen og vin kjellere og flere vin ruter for å bli kjent med deres vin.

Det viktige med en DO binissalem

DO Binisalem er en gammel tradisjon på majorka og inkluderer høj kvalitets viner. De er laget med manto negro druer (hoved), Callet, Tempranillo, Monastrell, Cabernet sauvigion, Syrah og Merlot, men typene kommer and på om de er hvite eller røde.

Vin ruter med tog

Foreløpig, vin turisme – på mote igjennom landet- er også grunnen til å besøke Majorka med flere ruter. En av disse Mallorca vin ekspress, du kan besøke vin regionen av Es Raiguer med tog, med vin kjellere fra den kjente DO Binissalem. Toget går igennom noen vinerier og stopper på nogen, gir en smaksprøve og prøv de gode vinene fra øya. En av disse vineriene er Macia Batle (med masse historie), men også Bodegas Ribas, Bodegas Ramanya, Angel Bodegas, kjeller Jaume de Puntiro, Agruoturismo Sa Torre de Santa Eugenia, osv. I tilleg, tilbyder toget en forklaring av ruten med guider og, med så mange turister, kan det høres på mange forskjellige språk.

Vinerier

Uten innsatsenn til nogen av disse vinerier i regionen, ville det ikke veære muligt at opretholle vinene på øya. Derforr, er de hovedpersonene;  og Majorka har ca 70 vinerier, hvor mange,set ovenover, er tilgengelig til det offentligesom kan besøke og smake på viner.

Vi setter lys på disse vinerier, så som Bodegas Antonio Nadal, datert tilbake til 1968, og som var den første til å ha Designation av Origin Binisslem, i 1989. Bodega Tianna Negra ar også en av de mest kjente av dems miljø, de har sol paneler instarlert på taket. Macia Batlle er en av de elste, de teller 150 år med å dyrke viner i Biniali.

 

 TAGS:Tianna Bocchoris 2012Tianna Bocchoris 2012

Tianna Bocchoris 2012

 

 

 TAGS:Sant Gall 2010Sant Gall 2010

Sant Gall 2010

 

 

3 cocktails til denne våren

 TAGS:undefined

Cocktail verdenen er  omfattende og tilbyder mange gode varianter man kan nyte i godt selskap. Hvis du vil prøve og lage nogen av dem til våren, kan du bruke disse anbefalingene.

Jordbær mojito

 
Denne mojito har jordbær som hoved ingrediens, rik på vitamin c og veldig forfriskende

ingredienser:

 • 3 eller 4 store jordbær
 • knust is
 • 10 mililiter hvit rum
 • nogen mint blader
 • saft fra en lime
 • 2 spsk brunfarin
 • 50 mililiter brus eller gasvann
 • 50 mililiter sitron brus

slik gør du:

 1. Put den knuste isen i et cocktail glass
 2. Blend jordbærene med sukkeret og saften fra en lime. put det derefter i cocktailglasset.
 3. Rens mint bladene og plaser dem i glasset
 4. Held den hvite rummen in i glasset, efterfulgt av sitrin brusen og brusvanneteller brusen
 5. Pynt med nogen mynte blader. til kanten av glasset, brug en bit av jordbæren og lime og ikke glem sugerøret

 TAGS:Havana Club Añejo 3 AñosHavana Club Añejo 3 Años

Havana Club Añejo 3 Años: club rum selvskapet er skaperene av club añejo 3 años, en rum som indeholder 40% alkohol.

 

 

Appletini

Appletini er laget på mange forskellige måter. Nogen foretrekker eple saus hvor nogen foretrekker eple likør. Hemmeligheten om dens farge er å bruke lit sitron saft for å forhindre æpplene at oksidere for fort

Ingredienser:

 • 45 mililiter vodka
 • 29 mililiter grøn æpple likør
 • 7 mililiter sitron saft

Slik gør du :

 1. Put ingrediensene i en shaker.
 2. Put i noget knust is
 3. Rist og server i et køligt martini glass

 TAGS:Belvedere VodkaBelvedere Vodka

Belvedere Vodka: en vodka fra destilert belverdere vodka laget i polen med et volumen på 40%

 

 

Gin fizz


Gin fizz dens hoved ingrediens er gin og den er laget USA.

Inngredienser:

 • 3 deler gin
 • 2 deler sitron jouise
 • 1 del sirup eller 2 tsk sukker
 • 3 deler gassvann
 • Knust is

Slik gør du :

 1. Put gin, sitron juse og sirup / sukkeri en shaker
 2. Rist og server i et høyt glass med knust is.
 3. Fyld med gassvann og server kald
 4. Du kan bruke et glasstil å mixe istedet for en shaker, hvis du bruker glass skal det søres med en ske.

 TAGS:Brockmans GinBrockmans Gin

Brockmans Gin: Brockmans Gin fra Brockmans Gin kjeller en gin fra England med 40% alkohol inndhold. Uvinums brukere vurderer denne gin med 4.3 påeng ut av 5.

 

 

De beste champagner i verden ifølge de beste barene i verden

 TAGS:undefinedDrinksnit har laget en liste over de bestechampagner i verden, bearbeidet etter undersøkelse med bartenderene i de bestebarene.

50 barer over hele verden, som blir beregnet som de beste, har vært ansvarlige for å gi informasjon om de best solgte champagner. Kjente merkevarer har spilt en vigtig rolle, dems smaker og priser gør dem til de mest populære champagner

De mest solgte champagner er:

 1. Perrier-Jouet
 2. Moët & Chandon
 3. Mumm
 4. Ruinant
 5. Billecart Salmon
 6. Laurent Pierrer
 7. Lois Roederer
 8. Veuve clicquot
 9. Bollinger
 10. Taitinger

I barene i Frankrike har cocktailene en vigtig rolle, men ikke ikke tapt fremtredene musserende vin, som er grunnen til at barene har Pernod  Ricard med Pierrer- Jouet (med 13% salg) fører højt etterfulgt av Mumm (med 8% salg)

Diego Moet & Chador er de megtigste merkene i volumer globalt salg og de mest solgte de har solgt 10% i barene som har delyaget i undersøkelsen. Distribuert i USA, Japan, Tysklnd og Storbritannia, de 4 store champagne brukemerkevarer.

På fjerde plass Ruinat har 7 % salg i barene og Vueve Clicquott har den åttende med 4%. Dom Perignon er eid av Diageo og selv om det er en trend i rangeringen, blir den hele tiden solgt i barene som var med u undersøkelsen. Endelig Billicart-Salmon er den mest solgte i singapore, men hjemme er den på en femte plass med hjelp av detailhandelen distributører.

Som for de mest populære merkene, er det en stor forskell på hva kundene ænsker og hva barene vil ha, enten av økonomiske grunner eller for å gå med en spesiel trend.

 1. Moët & Chandon
 2. Mumm
 3. Ruinart
 4. Pierrer – Jouet
 5. Veure Clicuovt
 6. Dom Perignon
 7. Billecart – Salmon
 8. Bollinger
 9. Laurent Pierrer
 10. Louis Roederrer

Selv Perrier-Jouet er er plasert først i første omgang, og nå på tredie, hvis du spør en kunde om hvad de virkelig ønsker av en champagne, velger de Moet, så det gør en forskell på begge listene og merkene bytter plass.

 TAGS:Moët & Chandon Brut Impérial MagnumMoët & Chandon Brut Impérial Magnum

Moët & Chandon Brut Impérial Magnum

 

 

 TAGS:Mumm Cordon RougeMumm Cordon Rouge

Mumm Cordon Rouge

 

Den ideelle temperatur får å drikke en vin

 TAGS:undefined

Temperaturen på vinen er en langvarig sak med mye kontrovers, det er et populært domene med hvit vin at den skal drikkes kjøligere enn rødvin, men hva den eksakte temperaturen for å nyte vin på sitt beste?,vil prøve å fortynne dette og andre spørsmål nedenfor.

Vanligvis blir vinene lagt i kjellere eller kalde steder i huset, steder som kunne nå 11 grader Celsius, man vurderer normal at romtemperatur skal svinge mellom 18-25 grader Celsius. Disse værdetaljer blir enda mer komplisert fordi det avhenger av hvor du er og hva sesong det er, det er ulike klimaer i en myriade av alternativer som gjør det umulig å ha en nøyaktig temperatur. Uansett, det er alltid lurt å bruke vin termometre å se den nøyaktige temperaturen.

Temperaturen i røde viner

Røde viner bør bli drikket i det de kaller romtemperatur, dvs. mellom 16-18 grader Celsius, da vil temperaturen bidra med å holde smaken, aromaen og kroppen til vinen.

Men likevel:

 • Hvis rødvin i spørsmålet er ung vil den ideelle temperaturen bli lavere, mellom 12-15 grader Celsius, så vi kan nyte dens friskhet, og noen florale eller fruktige nyanser hvis det er noen.
 • Hvis det du har i dine hender er en gammel vin, bør den ideelle temperaturen være mellom 16-18 grader Celsius, så setter du pris på din bouquet på best mulig måte.
 • Hvis vinen er en god årganger kan den drikkes opp til 20 grader Celsius, det avhenger sterkt av hvilken type opprinnelsen vinen har.

Temperaturen i hvite viner

Hvite viner nytes best kalde, definitivt kaldere enn røde viner. Men som i tilfelle av rødvin, er det spesifikke varianter av hvite viner. Hvis hvitvin som du drikker er en ung hvitvin, er den ideell temperatur under 10 grader Celsius, opp til 7 eller 8 grader er det ideelle, det vil markere dens aromaer, uten at dens surhet eller smak av alkohol forsvinder. 

Hvis hvitvinen er middels tørr vil den kunne ta opp til 6 grader Celsius, for og fremheve hennes søte myke og fruktig smak. De fine hvite viner skal nytes godt over 10 grader Celsius, inkludert manzanillos vinene.

På en anden side nevner vi rosé viner, disse bør fortrinnsvis være beruset under 8 grader Celsius aldri mindre enn 6 grader. Kjellere er anbefalt å drikke være mellom 5-7 grader Celsius.

 

 TAGS:Simonsig Cabernet Sauvignon Shiraz 2012Simonsig Cabernet Sauvignon Shiraz 2012

Simonsig Cabernet Sauvignon Shiraz 2012

 

 

 TAGS:Ceci Otello Nero Di LambruscoCeci Otello Nero Di Lambrusco

Ceci Otello Nero Di Lambrusco