Månad: september 2015

Forelsk dig eller drikk vin og, vær glad!

 TAGS:undefined

 

Alkoholforbruket kan være relatert til hva vi føler når vi er forelsket. Ikke hva vi sier, men en studie ved University of Birmingham i nevrovitenskap, som sier at når man drakk mer av kontoen, er deres atferd lik som en person i kjærlighet. Og takket være det som kalles oxytocin «kjærlighet hormon».

Oxytocin er et viktig hjernen kjemiske for ulike fysiske og mentale handlinger, som bestemmer noen sosiale interaksjoner og reaksjoner på romantiske par.

Forskerne i denne internasjonale studien konkluderte med at kjemikalier produsert økninger relatert atferd, raushet og empati gjør oss mer villige til å stole på andre, eliminere sosiale hemmere, som frykt, engstelse og stress.

Dermed kan doser av alkohol eller oxytocin påvirke hvordan vi behandler andre ved å forbedre oppfatningen av pålitelighet. Men forskerne advarte om at selvmedisinering med enten hormonet eller en drink, forbrukes raskt, for å gi tillit.

Faktisk, selv om de har funnet disse likheter, studiet forskere tror ikke at oxytocin kan anvendes sosialt som et alternativ til alkohol. Men de anser det som en fascinerende neurochemical og bort fra saker av hjertet, har en potensiell bruk i behandling av psykologiske og psykiatriske lidelser.

Dermed viser undersøkelsen hvordan mange mennesker endrer sin atferd, og dette kan gi reelle fordeler for folk som har visse psykiske problemer. Forskere håper studiet av universitetet tjener til å belyse disse arbeidsmål og åpner opp muligheter som ennå ikke er vurdert i dette feltet.

Allikevel vet vi at et glass vin ikke skade noen, slik at vi igjen en anbefaling som er sikker på å hjelpe deg å ha en god tid:

 

 

 TAGS:Domaine de Chevalier 2011Domaine de Chevalier 2011

Domaine de Chevalier 2011

 

 

 TAGS:Château Malescot Saint Exupéry 2005Château Malescot Saint Exupéry 2005

Château Malescot Saint Exupéry 2005

 

 

Visste du at formen på glasset bestemmer smaken på vinen?

 TAGS:undefined

Det er velkjent at det brukes ulike vinglass på forskjellige måter som favoriserer smaken av innholdet til å presentere spesifikke funksjoner, men nyheten om at formen på glasset kan endre smaken av samme vin.

Vel, dette er konklusjonen av en gruppe japanske forskere, de har analyseret etanoldamp som kommer fra et vinglass med et kamerasystemanalyseret som er utviklet ved Tokyo Medical and Dental University. Forsøket anvender en mesh som er impregnert med enzymet alkoholoksidase, som konverterer de lavmolekylære alkoholer til aldehyder og hydrogenperoksyd. Dette mesh er impregnert også peroksidase og luminol, og det hele anbragt i et glass vin, dette utløser en kjemisk reaksjon som forårsaker en fargeendring, hvor kameraet deretter samler og analyserer.

 Således, avhengig av formen på glasset og temperaturen på vinen, er det svært mange forskjellige bilder som indikerer endringer i smak , man oppfatter  vin smak  i forskjellige beholdere, noe som gir forskjellige «buketter» og smak effekter er fanget.

Nærmere bestemt studien direktør Kohji Mitsubayashi, avslører at på 13° blir konsentrasjonen av alkohol lavere i midten enn ved kanten av glasset, noe som resulterer i et ringformet mønster som favoriserer styrkingen av vin aroma uten innblanding fra etanol.

Motsatt, ved høyere og annerledes kopper (kopper rett snitt, martini glass, etc.) temperaturer, forsvinner dette mønsteret og vinen taper (tilsynelatende) sine mest karakteristiske egenskaper, noe som viser at utformingen av kopper Det spiller en avgjørende rolle i nytelse av vin. Dermed fremstår dette systemet også som et ideal å perfeksjonere utformingen av koppene som støttes av vitenskapelige bevis.

 TAGS:Domaine de Chevalier 2011Domaine de Chevalier 2011

Domaine de Chevalier 2011

 

 

 TAGS:Capellania 2008Capellania 2008

Capellania 2008

 

De nye arbeidsplasser knyttet til vin

 TAGS:undefined

Økningen i vin forbruk over hele verden har ført til nye medarbeidere som er knyttet til denne sektoren, og det er da nye generasjoner oppstår. Teknologien markere denne nye etterspørselen, som i andre markeder, og vinprodusenter, sosiale medier eller andre digitale karakter hvor det er profiler som kreves.

En av disse stillingene er blogger og community manager, som bidrar til å øke markedsføringen, spesielt for de eksporterende produsenter. Viklet sosial tilstedeværelse er nøkkelen til å gjøre seg kjent og øke antall kunder.

Andre profiler tilhører utviklere og applikasjonsutviklere til gastronomi, spesielt vin. For eksempel er det sporingssystemer som arbeider med NFC (Near Field Communication) teknologi.

Oppstartene slutter ikke å vokse, og det geller også flavored vin. Verdt å merke seg er de som engasjerer sig i brukerne og de er alltid støttet av fagfolk til å velge vin på hver anledning, eller å utvikle prosjekter for bistand som blir smaker av fagfolk, for å gi styringsverktøy i vingården.

Andre mennesker trenger å tilby alle slags profesjonalitet og verktøy for å kunne overvåke helsen til vinstokker, vin modning state … Kravene til forbrukerne blir større. Kvalitet i alle prosesser for vinproduksjon er nødvendig. Så andre tiltalte profiler er knyttet til miljøpåvirkning, kvalitet engineering eller bærekraftig utvikling.

Også alt som er knyttet til handel relasjoner i utlandet. De er krevende mennesker som forstår vin, men også med fremmedspråk og kunnskap om markedet for å vite operere i ulike land.

 

 TAGS:Capellania 2008Capellania 2008

Capellania 2008

 

 

 TAGS:Domaine de Chevalier 2011Domaine de Chevalier 2011

Domaine de Chevalier 2011

 

 

Hvor lenge kan vinen holde sig i hjemmet

 TAGS:undefinedVinen er en favoritt møte drikke, til toast og romantiske kvelder, men noen ganger  åpner vi vår beste flaske vin, og kunne tømme den helt, og da her vi en halv flaske vi ikke ønsker å kaste. I denne situasjonen lurer mange på hvor lenge de kan holde den flasken hjemme.

Bevaring av vin etter åpning, hvitvin kan vare opp til 3 dager i kjøleskapet, mens rødvin kan vare mer eller mindre den samme mengden tid hvis den blir holdt unna lys.

Som for lagring av vin før du åpner den, hjemme bør du ta hensyn til visse punkter er:

  • Å holde vinen i mørket er det trygt og den får ikke en ubehagelig logt, holde det bort fra sollys og spesielt fluorescerende kunstig lys det er ett av tiltakene som vil tillate deg å nyte den opprinnelige smaken av vin, så når du skal plassere den i et opplyst område med en klut wrap eller stoff som er valgt for denne anledningen.
  • Lagre vinen i en horisontalt posisjon er mest hensiktsmessig fordi  at i en oppreist stilling for lenge kan føre korken til å tørke og slippe inn luft i flasken,og det ødelegger din drink.
  • Vinen kan du isolere, unngå kraftige kjøleskaps lukt fra å komme inn gjennom porene i kork, husk at vinen puster gjennom disse porene.
  • Lagring av vin på en konstant temperatur er ansett som en regel for vin kjennere, og hvis du ønsker å lagre vin i mer enn ett år, er det tilrådelig å kjøle den til en temperatur som ikke overstiger 25 ° C. Jo større uregelmessighet av lagringstemperaturen, jo strømmer øket risiko for å få en for tidlig aldring av vinen.
  • Hvis du har plass er det nødvendig å plassere vin flasken i kjøleskapet i et område som ikke trenger å bli mobilisert, for å hindre uønskede endringer i egenskapene til vinen.

Lagring av vin for en passende periode vil sikre en bedre smak og aroma, for røde viner av god kvalitet er det tilrådelig å lagre maksimalt 2 til 10 år (denne perioden kan variere basert på hvor mye sukker den inneholder og om Han er ung, avl eller reserve) og for hvite viner er den anbefalte perioden for lagring før forbruket er mellom 2 og 3 år, med unntak av viner som Chardonnay som kan alderen opp til 20 år.

 I alle fall, hvorfor vente? I dag anbefaler vi to viner for aldring som nå er  på sitt beste for deg å nyte:

 

 TAGS:Pago de los Capellanes Crianza 2010Pago de los Capellanes Crianza 2010

Pago de los Capellanes Crianza 2010

 

 

 TAGS:Pintia 2008Pintia 2008

Pintia 2008