Månad: mars 2016

Cocktailer for vinteren

 TAGS:undefined

Vi kjenner til mange sommerdrinker, som vanligvis nytes om sommeren på grunn av at de er forfriskende i varmen, og gjerne med tropikale innslag. Men..hva med vinteren?

For at drinken skal gi oss den energien som vi så sårt trenger i den kalde årstiden, kan det være en ide å blande fruktsafter med vodka eller martini. Det varmer godt og gir oss vitamin C som beskytter oss mot eventuelle forkjølelser. Frukter som appesin, lime og sitronjuice er ikke bare gode for helsen, men også smakfulle, og selvfølgelig disse typer drinker kan også nytes om sommeren.

Drinker basert på vin er spesielt gode for den kalde årstiden. Og de som mikses med cava likeså. Om en foretrekker kan en også bruke cider, en drikk som vanligvis nytes om vinteren.

Det finnes mange populære drinker som stammer fra østen og som passer godt til å nytes i vinterkulden. En kan blande aromatiske ingredienser med foreksempel sake eller gin. En kan også ha i forskjellige urter etter smak.

Populariteten til gin tonic fortsetter, og det ser ut som om at i de mer etablerte barene har den populære drinken fremdeles er på høyden både i tradisjonell og fornyet versjon. Den serveres både i den varme og den kalde årstiden. Den drikkes med jordbær, forskjellige urter og krydder, og tilfører dermed en følelse av gourmet. Det finnes flere cocktailer som har base med gin og tonic.

Varme punsjer er ikke de mest populære i vår del av verden, men de er veldig gode og passer ypperlig i kulden. De lages som regel av forskjellige frukter og et brennevin med høyt alkoholinnhold. Vi nevner også at kraftige brennevin som bourbon, vodka med andre, også kan tilsettes i kaffen, kakaoen eller i mandelmelken. Ha gjerne i litt kanel, så har du en helt spesiell vintersmak som varmer. 

 TAGS:Absolut Electrik SilverAbsolut Electrik Silver

Absolut Electrik Silver

 

 

 TAGS:Adnams Copper House Dry GinAdnams Copper House Dry Gin

Adnams Copper House Dry Gin

Den ni mest konsumerte drikker i verden

 TAGS:undefined

Marketing4food nylig delte en telling af de mest konsumert drikke i verden, noen er kjent for alle, mens andre er drikker som aldri har blitt hørt hvis du ønsker Bå nevne i enkelte land alternativer.

1. Absolut: Dette er den ledende drikke og telle vodka konsumert over hele verden. Denne drinken av svensk opprinnelse forblir den samme presentasjonen siden den kom på markedet . Den har versjoner med forskjellige smaker å tilby alternativer til den klassiske versjonen . 

2. Jack Daniels: Dette er den andre i tellingen , denne whiskyen er veldig populært i det spanske markedet siden den har en annen smak og duft av konkurransen. Årlig omsetning av merkevaren skredet 2.38 million.

3. Baileys: Dette merket er en favoritt for kvinner rundt om i verden , den første til å lykkes i å kombinere alkohol og fløte og blir enten brukt alene eller i kombinasjon 

4. Mast Jägermeister: En likør laget med urter eier 35 % av volumet av alkohol , logoen til dette brennevin viser hodet av en hjort med et kristent kors mellom hornene.

5. San Miguel: The gin mest solgt over hele verden , med 23,8 millioner bokser årlig. Den ble grunnlagt av Carlos Palanca i 1902 .

6. Captain Morgan: Dette er den mest konsumert rum merkevaren i verden , er produsert av Diageo og er oppkalt til ære for det syttende århundre pirat. Salget oversteg 10,5 millioner bokser årlig.

7. Empero : Dette brandy fra Filippinene er kjent for sin søte smak og gjør det favoritten til forbrukerne. I tillegg har han klart å doble sin omsetning på mindre enn ett år med 10.10 millioner solgte -bokser .

8. Red Star Er Guo: er en type Baijiu laget med sorghum , men vodka kalles kinesiske forbrukere . Red Star merkevare er tilgjengelig i markedet flere versjoner med ulike konsentrasjoner som strekker seg opp til 56 % av volumet av alkohol.

9. Soju Chum Churum: Soju er en alkoholholdig drikk laget i Korea . Det har eksistert i århundrer og er fortsatt blant favorittene i Asia . Salget er rundt 24 millioner tilfeller årlig .

 TAGS:Absolut VodkaAbsolut Vodka

Absolut Vodka:  En vodka produsert i Sverige som har 40º alkohol. 4 punkt 5 er den gjennomsnittlige forbruker rangeringer Absolut Vodka i Uvinum

 

 

 TAGS:Jack Daniel's 1LJack Daniel’s 1L

Jack Daniel’s 1L: en bourbon laget i USA med 40 ° alkohol etter volum.

 

 

 TAGS:BaileysBaileys

Baileys: krem whiskey laget i Irland som har et alkoholvolum på 17 °. 

 

 

 TAGS:JägermeisterJägermeister

Jägermeister: urtelikør produsert i Tyskland som har et alkoholinnhold på 35º.

 

 

 TAGS:Captain Morgan Black Spiced 1LCaptain Morgan Black Spiced 1L

Captain Morgan Black Spiced 1L: et rum med en alkoholstyrke på 40 ° . I Uvinum brukere har verdsatt den Captain Morgan Svart Spiced 1L med en gjennomsnittlig score på 4,3 poeng av 5 .

 

 

Bilder : Uvinum og Pink Sorbet Photography

 

 

8 gastronomiske verdensmarkeder du ikke kan gå glipp av

 TAGS:undefined

Gourmet markeder er en ny versjon av de tradisjonelle markedene i all tid, og hvor kultur og nytelse kommer sammen for å tilby besøkende en komplett matopplevelse. I dag vil vi dele med deg noen av de mest kjente i verden.

  1. Damnoen Saduak (Thailand): På den også kalt «Østens Venezia» kan nyte et utvalg av butikker som sender seiling gjennom kanalene i regionen. Traders tilbys gjennom tilrop og gester sine varer til potensielle kunder, og tilnærming av siv.
  2. Borough Market (London): En av de eldste markedene i England hvor du kan møte alle dine kulinariske historie i hendene på kokker og produsenter. De har en rekke lokale og eksotiske produkter og Balti kjøkken restauranter, en britisk og indisk fusion.
  3. Tsukiji (Tokyo) markedet er verdens største fiske marked. Det mobilisert mer enn 2000 tonn marine produkter av ulike slag dagligt, og er berømt for sine tunfisk auksjoner. Det er også regnet som en av turistattraksjonene i Tokia.
  4. Union Square (New York): Det ble opprettet for å fremme virksomheten til små gårder, frilufts-markedet om matprodusenter direkte til New Yorkere. Du kan komme of få smaksprøver og matlagingskurs av anerkjente kokker.
  5. Central Market (Florence): I kan få viten og essensen av Toscana kjøkkenet. En av hans mest utestående opsjoner er den berømte ribollita og vin, parmesanost og eddik fra Modena.
  6. Sentral Vega (Santiago, Chile): Full av frukt, grønnsaker, kjøtt og fersk fisk, tilbyr autentisk utsikt over byen, som består av tradisjonelle retter som boller, humitas eller gryteretter.
  7. La Boqueria (Barcelona): Markedet for San Jose, er også kjent som La Boqueria, som stammer fra det trettende århundre. Begrepet Boqueria er tilordnet en slakter eller kjøtt skjærebord. Foreløpig tusenvis av turister kommer daglig til markedet for å prøve de typiske retter fra det spanske kjøkken.
  8. Bloemenmark (Amsterdam): En av de mest berømte og originale markeder er blomstermarkedet i Amsterdam. Grunnlagt i 1862, i henhold til lektere langs Canal Singel er arrangert for å selge alle slags blomster som danner et teppe av smak og farge med tulipan protagonist

 

 TAGS:Paco & Lola 2014Paco & Lola 2014

Paco & Lola 2014

 

 

 TAGS:Pazo Barrantes 2013Pazo Barrantes 2013

Pazo Barrantes 2013

 

 

Et glass vin om kvelden tar vare på hjertet ditt

 

 

De helsemessige fordelene ved å drikke vin er mange. Flere studier har påvist dette, og nå har en studie fra Israel vist at et glass med rødvin om kvelden hjelper deg å ta vare på hjertet ditt.

Dette studiet, som kalles – Effektene ved et moderat alkoholinntak hos diabetes 2 pasianter, og den kardiometabolske risikoen. Det er utført i samarbeid med Harvard offentlige helseskole i USA og Leipzig Universitet i Tyskland. Studiet har kommet fram til konklusjonene at å drikke et glass rødvin om kvelden kan ha en beskyttende effekt på hjertet.

I tillegg viser det til konklusjoner innen diabetesfeltet. De testet både på vokne personer med diabetes 2, og voksne personer som ikke led av noen sykdommer. Alle som deltok skulle drikke 150 milliliter med mineralvann, eller hvithvin, eller rødvin.

De fleste hadde et sunt kosthold med hovedvekt på en middelhavtsdiett. Der forskjellen var hva de drakk. En av konklusjonene var at etter noen dager var kolesterolnivåene mye lavere på dem som drakk et glass vin om kvelden, en på de som ikke gjorde det.

Studiet viser at de som drakk hvitvin eller rødvin også hadde bedre søvnkvalitet enn dem som drakk vann. Undersøkelsene viser at rødvin gir andre generelle helseeffekter i tillegg til at den tar vare på hjertet.

Med et modrat inntak har også diabetikere bedret helsen og redusert faren for hjerteproblemer. Det er helt klart at en må kombinere med mosjon og et sunt kosthold. Forkerne mener de har bevist forbedringer hos pasienter med diabetes hvis de drikket et glass rødvin om kvelden. 

Som bevist flere ganger før, antioksidantene i de røde druene er helsefremmende.

 TAGS:Pétalos del Bierzo 2012Pétalos del Bierzo 2012

Pétalos del Bierzo 2012

 

 

 TAGS:Juan Gil 12 Meses 2013Juan Gil 12 Meses 2013

Juan Gil 12 Meses 2013