Månad: desember 2016

Hva er de viktigste fordelene med hvitvin for din helse?

 TAGS:undefinedVi vet alle om fordelene med rødvin, men hvitvin har også sine egenskaper i tillegg til sin friskhet og umiskjennelig aroma. Hva er de viktigste fordelene med hvitvin for din helse? Her deler vi noen:

1. Det er bra for lungerelaterte sykdommer

Blant fordelene med hvitvin, understrekes det at den hindrer lungesykdom, og ifølge forskning ved Buffalo Medical School, kan moderat forbruk av hvitvin hele livet forbedre lungehelsen. Dermed hindrer den forekomsten av sykdommer som påvirker luftveiene.

2. Hjelper deg ned i vekt

Selv om det kan virke rart, fordi hvitvin inneholder kalorier, har en undersøkelse ved University of Hohenheim vist at de som ønsket å gå ned i vekt og drakk hvitvin i moderate mengder klarte å gå ned i vekt.

3. Det er en antioksidant

Både rødvin og hvitvin har antioksidantegenskaper. Denne funksjonen gjør at hvitvin også beskytter cellene og forhindrer progresjonen av visse sykdommer som kreft, spesielt brystkreft.

4. Den er næringsrik

Ja, vin er faktisk næringsrik, den innholder en mengde vitaminer og mineraler. Når det gjelder hvitvin, trekker vi spesielt fram at den er rik på fosfor, kalium og fluor.

5. Hvitvin er bra for hjernen

Å drikk vin forbedrer intellektet. Det vil si at den ikke bare gir fordeler til kroppen. Forskningen utført ved University of Reading konkluderte med at de fenoliske syrene som finnes i vin gir en form for positiv virkning på hjerneceller, og denne beskytter hjernen fra utvikling av neurodegenerative sykdommer.

6. Bidrar til å styrke bein og muskler

Hvitvin gjør oss mer aktive. Fysisk trening er veldig viktig, og resveratrol som finnes i denne type vin holder bein sterke og styrker musklene.

 TAGS:Kim Crawford Sauvignon Blanc 2015Kim Crawford Sauvignon Blanc 2015

Kim Crawford Sauvignon Blanc 2015

 

 

 TAGS:Château D'Arricaud Graves Prestige 2012Château D’Arricaud Graves Prestige 2012

Château D’Arricaud Graves Prestige 2012

10 råd for diett etter julefeiringen

 TAGS:undefined

Etter jul og nyttår, ønsker en å kvitte seg med de ekstra kiloene, og å komme tilbake i form. Husk disse tipsene for å oppnå målet ditt enkelt.

 1. Drikk vann: Når du drikker vann føler du deg mer fornøyd og hydrert. Av denne grunn må dette være en av bærebjelkene i din daglige rutine. Ofte forvirre vi sult og tørst, og dette gjør at vi lett kan overspise.
 2. Sett et mål: Ta hensyn fra starten av med hvor mye vekt du vil bli kvitt, lag en plan og hold dagbok for å oppnå ønsket vektmål, alltid på en jevn og gradvis måte.
 3. Ikke glem å kose deg: Du trenger ikke å være bedrøvelig for å gå ned i vekt, du kan unne deg 2 utskjeielser i form av hurtigmat eller iskrem for hver 21 måltider. Dette sikrer at planen ikke er for hard til å følge.
 4. Bekjemp trangen til å spise: Tell ti minutter når du føler deg engstelig eller opprørt. Det er bevist at det fungerer. Flere studier hevder at trangen vanligvis varer 10 minutter, og klarer du å holde deg, vil du spise mindre-
 5. Spis 5 ganger om dagen: Dette bedrer fødøyelsen og bidrar til å brenne kalorier. En enkel måte å gå ned i vekt er å spise minst fem ganger om dagen i små mengder, det bidrar til å forbedre fordøyelsen, du får mer energi og forbrenne mer kalorier.
 6. Sjekk din ukentlige diett: Noen mennesker endrer sitt kosthold motivert av et ønske om å gå ned i vekt raskere. Dette hjelper ikke på langvarige resultater, slutt å lur deg selv.. Det er best å sjekke gode og dårlige valg innen kostholdet ditt hver helg ved hjelp av kostdagbok.
 7. Gradvis fremgang: Hvis du vil ha gode resultater begynner du gradvis, folk som begynner med små skritt er mer sannsynlig til å gå ned i vekt uten å gi opp.
 8. Unngå sauser i dine måltider: Erstatt fete hjemmelagde sauser for andre måter å krydre dine måltider. Prøv fettfattig yoghurt, sitron eller eddik.
 9. Sjekk dine middager: Trekk en tredjedel av mengden på middagen. Dette kan bidra til å redusere 500 kalorier på en dag.
 10. Drikk med måte: Mellom et og to glass vin eller øl om dagen har mange fordeler for helsen din, men bør ikke bli misbrukt. I denne første fasen mens du går ned vekt, hold deg til helligdager, inntak av alkohol kan tilsvare et helt ekstra måltid til dagen.

 TAGS:DiamanteDiamante

Diamante

 

 

 TAGS:Nuviana Blanco 2015Nuviana Blanco 2015

Nuviana Blanco 2015

5 uslåelige cocktailer med champagne for julefeiringen

 TAGS:undefined

Denne julen skal champagne ikke være bare for å skåle, man kan også produsere elegante og deilige cocktails med champagne for å nyte hele feiringen av alle høytidene på denne tiden av året.

1. Jule cocktail

Dette er en meget enkel cocktail å lage og har en meget søt smak. Det kan være ledsaget med biter av frukt tfor å dekorere og for å imponere dine gjester.

ingredienser:

 • ¼ kopp champagne
 • grenadine
 • frukt på cocktailpinne

Tilberedelse:

 1. Både champagne og Granada avkjøles. 
 2. Plasser grenadine i bunnen, hell deretter i champagne til toppen 
 3. Rør og server.

2. champagne cocktail med ingefær

Dette cócteel har en spesiell smak og bør være tilberedt med en god champagne for den beste versjonen, ta det i betraktning når du utvikler en ukonvensjonell cocktail hjemme og la vennene dine bli imponert.

ingredienser:

 • 3 strimler av syltet ingefær
 • isbiter
 • 2 ss vodka
 • 120 ml champagne

 

Tilberedelse:

 1. Plasser strimler av ingefær i en shaker og knus dem for å frigjøre smaken.
 2. Legg isbiter og vodka. Rist og sil over i et champagne glass.
 3. Fyll resten av glasset med champagne.

3. Black Velvet

Blandingen av stout og champagne i en cocktail gjør at din gane opplever en eksplosjon av smaker, og når du en gang har prøvd det vil bli en av dine favorittvalg til jul.

ingredienser:

 • champagne
 • stout

Tilberedelse:

 1. Fyll et Collins glass med svart øl sakte og fyll resten med champagne.
 2. Rør forsiktig med en rørepinne

4. Barbotage

Denne cocktailen kan lages med champagne brut, eller champagne av god kvalitet som fremheve smaken av blandingen. Den består også av cognac og Grand Marnier.

ingredienser:

 • konjakk
 • grand Marnier
 • champagne brut

Tilberedelse:

 1. Hell konjakk og Grand Marnier i et glass champagneglass, fyller resten av glasset med champagne brut og nyt

5. Mad Men

Denne cocktailen er praktisk talt en avkjølt champagne, bare mer attraktivt og kjøligere. I sin nedre del har den større mengde av knust is mens på toppen er så mye champagne.

ingredienser:

 • knust is
 • champagne

Tilberedelse:

 1. Rist champagne med knust is i en shaker is.
 2. Sil blandingen i et Collinsglass og fylle om nødvendig med litt mer champagne.

Og for at du skal kunne lage perfekte cocktails, anbefaler vi følgende champagnes. God jul!

 TAGS:Louis Roederer Brut PremierLouis Roederer Brut Premier

Louis Roederer Brut Premier

 

 

 TAGS:Veuve Clicquot BrutVeuve Clicquot Brut

Veuve Clicquot Brut

8 ideer for å dekorere til jul med vinflasker

 TAGS:undefined

Resirkuler korker og flasker fra vin, i julen kan de hjelpe til å dekorere originalt og samtidig spare penger. Her vil vi vise flere alternativer som kan tjene som inspirasjon. Så ikke nøl, kos deg med en god vin, rød eller hvit eller musserende og bruk flaskene for å gi et originalt preg på julen!

1. pryd for juletre som reinsdyr laget med vin korker: Dette er en flott ide som kan hjelpe deg dekorere med stil på juletreet. Du trenger bare limpistol, 4 korker danner bena en kropp og og en ekstra hodet så du må bare tilpasse nese og øyne.

2. pryd for juletre med bjelle laget med vin korker: Et juletre er aldri det samme uten bjeller lag en bjelle med en vinkork for å bringe glede i dekoren din. TAGS:undefined

3. pryd for juletre formet som engler laget med vin korker: Jule engler krever bare en kork og en sløyfe for å plassere vingene.

4. lite juletre laget med resirkulerte vinflasker og julelys: Hvis du har et ønske om å ikke ha den klassiske juletreet hjemme, kan du lage et tre av tomme vinflasker stablet dem og pynte med lys

5. Mini pyntet juletre laget av resirkulerte vin korker: Plassere et stykke tre som en base og deretter danner en pyramide liggende og bundet med en bue pedes simulere små furutrær til å dekorere julebordet korker.

6. Pynt flasken: En ganske enkel og dekorativt alternativ er å kle hver flaske vin med en julegave lue laget i stoff og med en rangle på tuppen. Du kan plassere et tøystykke i bunnen av flasken for å simulere dress med knapper.

7. Vinflasker kandelaber pyntet til jul: En lysekrone ikke bare fylt med varmt lys innredning, men blir dekorert med en julegave bue kan legge mye til bordet ditt dagen av nyttår middag.

 TAGS:undefined

8. resirkulert vinflaske med glitter: Ikke alle juledekorasjoner trenger være kun for den ene bruken, hvis du dekorerer en flaske med glitter kan den brukes som vase hele året.

Og du, har du noen andre ideer?

 

 

 TAGS:Marina EspumanteMarina Espumante

Marina Espumante

 

 

 TAGS:Dom Perignon Vintage 2004Dom Perignon Vintage 2004

Dom Perignon Vintage 2004

Cocktails med musserende: en stigende trend

 TAGS:undefined

Du kan ikke ha det bedre enn en å nyte en deilig cocktail under en solnedgang på din komfortable terrasse. Gjerne vendt mot havet, der du ser solen forsvinner over horisonten. Når vi hører ordet cocktail tenker vi vanligvis på whisky, rom, vodka eller gin med litt frukt og juice, men sannheten er at trendene er i endring. I Spania, for eksempel, har cocktailer med cava og andre musserende viner blitt en mani. Forbrukerne strekker seg fra 18 til 65 år, ifølge en undersøkelse fra Grupo Codorniu Raventos.

Vanligvis, ifølge studiet av Codorniu Group, foretrekker spanjoler å nyte cocktails i løpet av sommerdagene. Som nevnt før, den tradisjonelle cocktail med rom og whisky er fremdeles nummer en og to, cava og er plassert på tredje plass, over cocktailer laget med gin og tequila. Trenden endres sakte, fordi selv om de er 56% de som foretrekker en klassisk cocktail, velger 44% å prøve nye ting, som de gjorde med cava, dette ser ut til å være en statistikk som har fått fotfeste.

Kombinasjonen som er best likt blant de spurte er laget med cava og fruktjuice, med mer enn halvparten av respondentene som velger dette, selv om andre-litt mer eksotiske smakskombinasjoner som drinker med krydder eller honning er også på vei oppover.

Idag kan en tilberede cocktailer hjemme, en har tilgang til oppskrifter, verktøy og redskaper til å gjøre det nesten profesjonelt på eget kjøkken. Allikevel, spanjolene foretrekker fremdeles å gå ut på sine lokale barer og puber for å nyte drinker. Det er også populært med cocktailbarer og spesialiserte chill out terrassebarer.

Uansett hva og hvor, viktigst av alt, du kan nyte cocktails med champagne og. Og husk, fremfor alt, gjør det i godt selskap 😉

 TAGS:Louis Roederer Brut PremierLouis Roederer Brut Premier

Louis Roederer Brut Premier

 

 

 TAGS:Veuve Clicquot BrutVeuve Clicquot Brut

Veuve Clicquot Brut