Månad: mai 2017

6 Fordeler med vodka du kanskje ikke kjenner til

 TAGS:undefined

Denne deilig drinke, kjent for sin sterke smak og popularitet ved miksing av cocktails, er også løsningen på mange problemer som du kanskje ikke vet om, og det skader ikke å kjenne til dem.

  1. Bli kvitt flass og hodebunns problemer: Hvis du har problemer med håret ditt, og du har ingen skjønnhetprodukter for hånden,lag en vannløsning med vodka og vann masser inn. På grunn av sitt innhold, er vodka i stand til å drepe bakterier som forårsaker flass. Du må huske det neste gang du har deg en drink å spare litt til skalpen.
  2. Dårlig ånde: om ikke et tips for skjønnhet i sin fulle forstand, som den forrige punkt, er dette allikevel et godt tips. Ta litt vann med vodka og drypp på tungen, dette kan bidra til å drepe bakterier som forårsaker lukt.
  3. Sprukne føtter, dette problemet, i tillegg ser ut til å være et kosmetisk problem, kan også føre til store helseproblemer. Men bruk vodka i en godgjørende fotbad. Fordyp føttene i varmt vann med såpe og en spiseskje med vodka og problemet blir mindre i løpet av kort tid.
  4. Ren hud: denne drinken er flott for å rense porene i huden. Men pass på: ikke å bruke en hel l flaske i ansiktet ditt. Ta littegranne bland med vann og spray det på huden din.
  5. Rynker: som nevnt i forrige punkt, er vodka veldig bra for huden. Hvis du masserer litt vannog vodka i rynkene kan du hjelpe huden din til å strekke seg ut på nytt. Men hvis du har veldig sensitiv hud er ikke dette det beste alternativet.
  6. Skinnende hår: så enkelt som å tilsette et par dråper vodka til shampoo for fantastiske resultater. Vodka er svært lav i pH-nivået, det hjelper til at pH-en i håret blir bedre. Videre høy surhet vil bidra med frizz. Bare husk: noen få dråper er nok og ikke mer.

 TAGS:Cîroc VodkaCîroc Vodka

Cîroc Vodka

 

 

 TAGS:Vodka BelugaVodka Beluga

Vodka Beluga

Misbruk av alkohol kan føre til infertilitet

 TAGS:undefined

Infertilitet er ett av problemene som kan knuse fremtidsdrømmen til par, tallene forteller oss at denne lidelsen påvirker nesten 25% av personer som ønsker å få barn i den vestlige verden.

En studie ved Universitetssykehuset i Århus (Danmark), som nylig publiserte i avisen ABC, har nå avslørt at en av de faktorene kan ha ansvar for manglende evne til å unnfange; det er et overdrevent inntak av alkohol. Ifølge etterforskere, en ukentlig konsum av 14 eller flere enheter alkohol reduserer fruktbarheten hos kvinner.

Det er kjent at alkoholbruk under svangerskapet  – kan være svært skadelig for fosteret, men dataene som kommer frem i den siste studien støtter argumentet at en bør unngå å drikke også når en prøver å unnfange en baby.

Og selv om det kan virke overraskende, viser den samme undersøkelsen også at moderat forbruk, mindre enn 8 enheter alkohol i uken, har ingen effekt på evnen til å formere seg. Men det er sant at det ville være lurt å unngå alkohol under unnfangelsen fordi på et tidspunkt kan vi allerede ha nytt alhokol i svangerskapet, og som vi vet, er dette farlig for fosteret.

Studien ble gjennomført i løpet av et år, og mer enn 6000 danske kvinner i alderen 21-45 ble fulgt. Man overvåket deres alkoholbruk, menstruasjonssykluser, hyppighet av seksuell omgang med sine partnere og forbruk av snus, de delte kvinnene i fem grupper avhengig av enheter alkohol konsumert av deltakerene.

Funnene tyder på at gruppen forbruker 14 eller flere enheter alkohol per uke nådde 12% graviditet rate, mens grupper som konumerte mindre nådde 17%

 TAGS:Domaine de Chevalier 2011Domaine de Chevalier 2011

Domaine de Chevalier 2011

 

 

 TAGS:Pazo Señorans Selección de Añada 2008Pazo Señorans Selección de Añada 2008

Pazo Señorans Selección de Añada 2008

Dietter med vin for å gå ned i vekt under og etter ferien

 TAGS:undefined

Hvis du er på slankeren, men du elsker vin, har du flaks. Visste du at det finnes dietter for å gå ned i vekt som innkluderer vin? Nyt en ferie uten dårlig samvittighet, og noter noen av våre tips her!

Vin og skinke

To utsøkte produkter kan hindre vektøkning. Det virker umulig, men det europeiske Medical Institute of Obesity, IMEO, har utviklet en delikatesse diett som innkluderer intet mindre enn rødvin og iberisk skinke.

Med denne dietten har man tapt mellom 4 og 6 kilo på ca måned, forutsatt at produktene er inntatt i moderate mengder. De som er ansvarlige for denne dietten uttaler at skinke gir jern og B-vitaminer, og at det er lite mettet fettinnhold når den er høy i enumettede fettsyrer som oljesyre.

Dietten kombinerer vin og skinke som nevnt ovenfor, med andre næringsstoffer som fisk og grønnsaker.

Vin og sjokolade

To gode produkter med deilige smaker som kan er de perfekte til å kombeneres. Enav disse diettene der man blander vin og sjokolade, er utviklet av professor Tim Spector fra Kings College London. Han sier at noen av de beste alternativene for å ha en god fordøyelse og fremme replikering av sunne tarmbakterier og samtidig hjelpe deg ned i vekt, er ost, vin og sjokolade.

I tillegg foreslår lprofessoren at jo mer mangfoldig maten vi spiser er, jo flere mikrober introduseres i vår kropp og i fordøyelsessystemet, og dette gjør oss sunnere og bedre i stand til å brenne fett.

Vin og egg

Det virker som vin kombinert med mange ingredienser er bra for kroppen. Egg er den enkleste måten å holde et lavt energiforbruk mens du får et høyt proteininntak. Med denne dietten får en protein, men færre karbohydrater, og til og med med vin, er det fullt mulig å gå ned i vekt.

 TAGS:Faustino I Gran Reserva 2006Faustino I Gran Reserva 2006

Faustino I Gran Reserva 2006

 

 

 TAGS:Domaine de Chevalier 2011Domaine de Chevalier 2011

Domaine de Chevalier 2011