5 destinasjoner for vinturisme hvor en kan leve storslått

By unshel

 TAGS:undefined

Hvis du er en vindrikker, er du sikkert også interessert i vin. Vi anbefaler 10 destinasjoner som du ikke vil glemme noensinne. I gjennom to artikler ser vi nærmere på høydepunktene.

1. Las Vegas

Las Vegas hart alt, også steder for å nyte en god vin. Selv om vi ikke finner vingårder hvor en kan smake vinen, er smaksutvalget enormt. Vi fant smaksprøver og overraskelser i fruktige, nyere og fremragende viner til de mer luksuriøse og dristige. Et yndet sted er Cosmopolitan Hotel, som har en bar med spesialisert og høyt utvalg av italiensk vin.

2. Bordeaux

Denne franske regionen er ingen hemmelighet for de som kjenner til franske vingårder, fordi mye av den beste vinen er laget her. I Bordeaux har man mulighet til å besøke noen av de eldste og historiske vingårdene i verden, i tillegg til de vakre landskapene. Vi anbefaler at du velger en av retaurantene med Michelin-stjerner, for eksempel Joël Robuchon, La Grande Maison Hotel eller den berømte Gordon Ramsay på Grand Hôtel de Bordeaux Le Pressoir d’Argent.

3. Margaret River

Vinregionen Margaret River ligger i langt vest i Australia. Dette er et tradisjonelt enologisk sted, noe som ikke bare overrasker med kvaliteten på vinene som produseres, men også med sine uberørte strender. Margaret River er allerede knyttet til navnet av Cabernet Sauvignon og Chardonnay som dyrkes der. Det er også viner basert Sauvignon Blanc, og det tilbys alternativer som Malbec og Chenin Blanc.

4. Alto Adige

Dette området, som ligger mellom Østerrike og Sveits, i de italienske Alpene, regnes som den nordligste vinregionen i Italia. Landskapet er i seg selv en grunn til å reise, i tillegg kan en nyte den rike fjellmaten og den eksepsjonelle vinen. Både velsmakende friske hvite og røde viner produseres.

5. Paso Robles

Dette amerikanske området byr på vinrelaterte aktiviteter. Midt i mellom mellom San Francisco og Los Angeles, ligger Paso Robles sine vingårder med nydelig landskap, og kombinert med andre spennende aktiviteter som kajakkpadling på Lake Santa Margarita. Restaurering og microbrew er andre attraksjonene i stedet.

Hvis du ønsker å vite mer om vinturisme og forslag til reiser, kan du ta en titt på vår 8 forslag til vinreiser, en oversikt over de mest interessante vinrutene i Spania.

 TAGS:Château Brane-Cantenac 2012Château Brane-Cantenac 2012

Château Brane-Cantenac 2012

 

 

 TAGS:Château Latour-Martillac 2011Château Latour-Martillac 2011

Château Latour-Martillac 2011

Tambien te puede interesar

Leave a comment