5 science fiction drikker som burde finnes

By unshel

 TAGS:undefined

Sikkert alle har vært litt nysgjerrige på å prøve mat og favoritt drikke som hovedpersonene i våre science fiction favoritt fra bøker og filmer nyter. En kuriositet som bare øker når vi ser film eller leser om dem på tom mage.En kan lett lure på hva smaken av retten eller drømme seg vekk til fantasiverdenen om drikken til hovedpersonene. Det er derfor vi i Uvinum har gjort et utvalg av fem drikker fra science fiction verdenen som burde finnes;

Butterbeer:

For alt er vel kjent at det beste stedet å nyte en deilig butterbeer er De tre Kosteskaft, en berømt taverna i den magiske landsbyen Galtvang i som Harry Potter og andre elever ved Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom vanligvis går på til daglig.

Melk av Poppy:

Dette legemidlet er en drinkk som strekker seg gjennom de Syv kongerikene. Også kjent som «poppy melk», den har smertestillende og bedøvende effekt, og bidrar til å redusere lidelsene til de sårede i kampene i Game of Thrones.

Slurm:

Forfriskning fra det XXXI århundre. Men denne vanedannende grønne og slimete drikken laget av planeten Gusanulón, inneholder en mørk hemmelighet: den produseres naturlig av den kolossale Dronningen av ormene. Smaken må være deilig, siden i Futurama fortsetter å nyte drikken,  tross å få vite den ubehagelige opprinnelsen.

Gurgle Blaster Pangalactic:

Fra Haikerens guide, eller Haikerens guide til galaksen. Gurgle Blaster Pangalactic er «den beste alkoholholdig drikke som eksisterer»; Men han advarer mot farene for helsen ved misbruk og uttaler: «Å drikke denne kaustiske cocktail, er som å ha hjernen din knust av en skive sitron pakket rundt en stor gullbarre».

Moloko Plus:

Hvis du vil prøve den beste Moloko Plus i voldeligeLondon må du dra til Korova Milk Bar. Det er der Alex og hans tre venner Pete, Georgi og Dim samlet før de utfører sine avskyelige forbrytelser. Som forklart av hovedpersonen i A Clockwork Orange, denne kombinasjonen av melk med psykotrope stoffer gjør ham «skjerpet i sansene og gjør oss klar for en ny økt med ultra-vold».

Og du, kunne du tenke deg å prøve en drink fra en science fiction bok, film eller TV-program?

 TAGS:Domaine de Chevalier 2011Domaine de Chevalier 2011

Domaine de Chevalier 2011

 

 

 TAGS:Marina EspumanteMarina Espumante

Marina Espumante

Leave a comment