5 usanne myter om vodka

By unshel

 TAGS:undefined

Det finnes myter om alle typer drikkevarer, og vodka er ikke noe unntak. Vil du vite hvilke myter som finnes om vodka?

  1. Vodka smaker alltid det samme: Hver type vodka reflekterer hvor den kommer fra, og hvor den er destillert. Som eksempel har vi vodka som kommer fra øst i Europa, den pleier å være mye sterkere på smak enn den som produseres i vest, med sin mildere smak.
  2. Myten om at » desto mer destillert dess bedre» er også kun en myte, vodka som blir for mye destillert risikerer å miste mye av sin smak, aroma og sitt særpreg. 
  3. Utrykket «vodka er laget av poteter» er en stor generalisering. Vodka kan fremstilles fra poteter, som foreksempel svensk vodka. Men den kan også fremstiles av andre ingredienser. I Frankrike kan en finne vodka som er produsert av druer. I tillegg finnes et vodkamerke hvor vodkaen fremstilles av melk. I Russland fremstilles de fleste typer vodka av mais, hvete og andre typer gryn.
  4. Ikke tro på utsagnet om at «i blandede drinker trenger man ikke bruke god vodka”: om du skulle drikke flere drinker, risikerer du en kraftigere bakrus. Dette fra å drikke en undermåls vodka som er dårlig destillert. I tillegg til bakrusen, risikerer du å miste sansen for din favoritt-coctail.
  5. Dyrere er ikke alltid bedre: Som med andre drikker, har ikke prisen nødvendigvis sammenheng med kvaliteten. Når det kommer til smak og behag er ingenting skrevet i stein. Det som for noen er fantastisk, kan for andre være middelmådig.

 TAGS:Vodka DruideVodka Druide

Vodka Druide

 

 

 TAGS:Grey Goose Vodka 1LGrey Goose Vodka 1L

Grey Goose Vodka 1L

Tambien te puede interesar

Leave a comment