6 Fordeler med vodka du kanskje ikke kjenner til

By unshel

 TAGS:undefined

Denne deilig drinke, kjent for sin sterke smak og popularitet ved miksing av cocktails, er også løsningen på mange problemer som du kanskje ikke vet om, og det skader ikke å kjenne til dem.

  1. Bli kvitt flass og hodebunns problemer: Hvis du har problemer med håret ditt, og du har ingen skjønnhetprodukter for hånden,lag en vannløsning med vodka og vann masser inn. På grunn av sitt innhold, er vodka i stand til å drepe bakterier som forårsaker flass. Du må huske det neste gang du har deg en drink å spare litt til skalpen.
  2. Dårlig ånde: om ikke et tips for skjønnhet i sin fulle forstand, som den forrige punkt, er dette allikevel et godt tips. Ta litt vann med vodka og drypp på tungen, dette kan bidra til å drepe bakterier som forårsaker lukt.
  3. Sprukne føtter, dette problemet, i tillegg ser ut til å være et kosmetisk problem, kan også føre til store helseproblemer. Men bruk vodka i en godgjørende fotbad. Fordyp føttene i varmt vann med såpe og en spiseskje med vodka og problemet blir mindre i løpet av kort tid.
  4. Ren hud: denne drinken er flott for å rense porene i huden. Men pass på: ikke å bruke en hel l flaske i ansiktet ditt. Ta littegranne bland med vann og spray det på huden din.
  5. Rynker: som nevnt i forrige punkt, er vodka veldig bra for huden. Hvis du masserer litt vannog vodka i rynkene kan du hjelpe huden din til å strekke seg ut på nytt. Men hvis du har veldig sensitiv hud er ikke dette det beste alternativet.
  6. Skinnende hår: så enkelt som å tilsette et par dråper vodka til shampoo for fantastiske resultater. Vodka er svært lav i pH-nivået, det hjelper til at pH-en i håret blir bedre. Videre høy surhet vil bidra med frizz. Bare husk: noen få dråper er nok og ikke mer.

 TAGS:Cîroc VodkaCîroc Vodka

Cîroc Vodka

 

 

 TAGS:Vodka BelugaVodka Beluga

Vodka Beluga

Tambien te puede interesar

Leave a comment