7 barer i London hvor en kan nyte god vin

By unshel

 TAGS:undefined

London er en av de mest multikulturelle byene i verden, og tilbyr barer og restauranter i alle disipliner. I tillegg til øl, bør du vite at i London finnes god vin i mangfold, og dette takket være at produsenter fra hele verden gjør deres viner tilgjengelig på flere utesteder i metropolen. Så hvis du reiser til London eller bor der, anbefaler vi at du tar turen innom disse barene:

  1. Vinoteca. Meget populært, vi finner viner fra franske, italienske og spanske distrikt. I tillegg blir vinsmaking og andre arrangementer rundt vin avholdt her.
  2. Cork & Bottle. Den ligger i et område med mye fritidsaktiviteter og Londons teatre, som vanligvis er fylt med turister som ønsker å nyte vin før eller etter forestillinger. Godt utvalg av vin og mat.
  3. Fortnums 1707. I området Picadilly, den har et utmerket utvalg av viner til gode priser og har også et utsalg hvis du vil kjøpe med deg vin. Lukker ganske sent, her kan en drikke vin når en føler for det.
  4. Troubadour wines. Her finner en både vinbutikk og bar, pluss restaurant. Når det gjelder vin, har de utvalg fra ulike land, blandt annet Argentina, Italia og Frankrike.
  5. Willy Wine Bar. Hvis du vil ha en fisk og chip av høy kvalitet, er dette stedet du bør gå. Og det mangler ikke på utvalg av forkjellige viner i menyen, både hvite og røde. Et sted spesielt populært hos britene.
  6. Bar Pepito. Dette er en av de spanske barene som har et stort navn i London. Den har et andalusisk tema, slik at du kan nyte foskjellige tapas til din vin. Av vin fører de vin fra blandt andre, Jerez distriktet.
  7. Sager + Wilde. Dette er det rette stedet for en god matbit ledsaget av gode viner. Kjøtt, ost og brød og et mangfold av vin fra ulike land.

 TAGS:Domaine de Chevalier 2011Domaine de Chevalier 2011

Domaine de Chevalier 2011

 

 

 TAGS:Macán 2011Macán 2011

Macán 2011

Tambien te puede interesar

Leave a comment