8 fordeler for helsen med vin

 TAGS:undefined

Vin er en av verdens eldste alkoholholdige drikkevare. Dens historie strekker sig over tusender av år , og selv om mye drikking av alkoholholdige drikker fører til til mange problemer som din helse istedef tor og være til fordel, antyder aktuell forskning at et glass rødvin om dagen kan gi mere end litt avslappning.

Reduserer årsaker for dødsfall for nesten alle årsaker:  Europeisk undersøkelser viser at en daglig intagning av rød vin ( 22-32 g alkohol) har en beskyttende effekt på dødligheten uansett årsak, Ifølge studies fra Frankrike, Storbritannia, Finland og Danmark, er moderat bruk av vin mer fordelaktid enn øl eller andre ånder.

Røyking: Røyking svekker mye av den naturlige evnen til blodårene  till å slappe av, eller vasodilatasjon. Rødvin, med eller uten alkohol, reduserer de skadelige effektene av tobakk forbruket i endotelet – lag av seller som giren reduksjon av friksjon i slimhinnen i lymfekjertlene, blodårer og hjerte.

Hjertesykdommer: En av de mest kjente og studerte fordelene vedav rødvin er dens hjerte beskyttende effekt. Regelmessigt, Moderat intak af rødvin kan være forebyggende mot koronar hjertesykdom. Forskere tror at rødvinreduserer risikoen for konorar hjertesykdom ved a reducere produksjonen av  lipoprptein (LDL) og leveringen af high-density lipoprotein (HDL).

Blodpropp: Rødvin produserer en antikoagulant eller antitrombotisk handling. Sporadiske eller moderate vindrikkere har lavere nivåer av fibrinogen protein som fremmer dannelsen av blodpropper.

Aterosklerose: Rødvin kan hindre initiering og progresjon av aterosklerose (åreforkalkning). Åreforkalkning starter når blodårene begynner å miste sin evne til å slappe av. Både alkohol og polyfenoler i rødvin synes gunstig å opprettholde sunde blodkar ved å fremme dannelsen av nitrogenoksid (NO), et viktigt kemisk og avslappende faktor som spiller en vigtig rolle ved regulering av vaskuler tonus.

Hypertensjon: Overdreven alkoholbruk er generelt ansett som en risikofaktor for hypertensjon. Men det er nogenbeviser for at rødvin gir effekter påå blodtrykket. To glass rødvin (250ml) med måltider, kan redusere dit blodtrykk ettrer måltidet hos hypertensive pasienter.

Nyresten: Intak av rødvin kan redusere risikoen for nyre stein formasjonen.
Alzheimers sykdom: Moderat vin forbruk er korrelert med en redusert risiko for alzheimers sykdom. Forskerne faldt at resveratrol, et polyphenol i rødvin, produserer nervesellernes effekter.

Min konklusjon inkluderer ikke en generisk erklæring ved å fortelle dere at dere bør drikke rødvin dagligt, så kan det være et forsøk hvis din nåverende situasjon passer til at du kan få noget av det overnnevnte. så kjøp vin alle sammen! 😉

 

 TAGS:Domaine de Chevalier 2003Domaine de Chevalier 2003

Domaine de Chevalier 2003

 

 

 TAGS:Ederra Crianza 2011Ederra Crianza 2011

Ederra Crianza 2011

 

 

 TAGS:Domaine de Chevalier 2011Domaine de Chevalier 2011

Domaine de Chevalier 2011

 

Legg att ein kommentar 8 fordeler for helsen med vin

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *