Cocktailer for vinteren

By unshel

 TAGS:undefined

Vi kjenner til mange sommerdrinker, som vanligvis nytes om sommeren på grunn av at de er forfriskende i varmen, og gjerne med tropikale innslag. Men..hva med vinteren?

For at drinken skal gi oss den energien som vi så sårt trenger i den kalde årstiden, kan det være en ide å blande fruktsafter med vodka eller martini. Det varmer godt og gir oss vitamin C som beskytter oss mot eventuelle forkjølelser. Frukter som appesin, lime og sitronjuice er ikke bare gode for helsen, men også smakfulle, og selvfølgelig disse typer drinker kan også nytes om sommeren.

Drinker basert på vin er spesielt gode for den kalde årstiden. Og de som mikses med cava likeså. Om en foretrekker kan en også bruke cider, en drikk som vanligvis nytes om vinteren.

Det finnes mange populære drinker som stammer fra østen og som passer godt til å nytes i vinterkulden. En kan blande aromatiske ingredienser med foreksempel sake eller gin. En kan også ha i forskjellige urter etter smak.

Populariteten til gin tonic fortsetter, og det ser ut som om at i de mer etablerte barene har den populære drinken fremdeles er på høyden både i tradisjonell og fornyet versjon. Den serveres både i den varme og den kalde årstiden. Den drikkes med jordbær, forskjellige urter og krydder, og tilfører dermed en følelse av gourmet. Det finnes flere cocktailer som har base med gin og tonic.

Varme punsjer er ikke de mest populære i vår del av verden, men de er veldig gode og passer ypperlig i kulden. De lages som regel av forskjellige frukter og et brennevin med høyt alkoholinnhold. Vi nevner også at kraftige brennevin som bourbon, vodka med andre, også kan tilsettes i kaffen, kakaoen eller i mandelmelken. Ha gjerne i litt kanel, så har du en helt spesiell vintersmak som varmer. 

 TAGS:Absolut Electrik SilverAbsolut Electrik Silver

Absolut Electrik Silver

 

 

 TAGS:Adnams Copper House Dry GinAdnams Copper House Dry Gin

Adnams Copper House Dry Gin

Tambien te puede interesar

Leave a comment