Cocktailer inspiret av Roald Dahl

 TAGS:undefined

En reataurant i London som heter Rocket har lansert 4 cocktailer som har sin inspirasjon fra forskjellige kjente romaner av den britiske forfatteren Roald Dahl. Så, i og med at vi idag feirer den Internasjonale Bokdagen, ønsker vi å dele med deg, disse fantastiske cocktailene.

Mr. Fox

Mr. Fox er en cocktail inspirert av Dahl sin romanen fra 1968 Fantastiske Mr. Fox. Den er laget av Zubrówka vodka, elderflower likør St Germain, gulrot, sitron og eple juice.

Heksene

Heksene er den neste cocktailen, inspirert av romanen utgitt i 1983. Dens ingredienser er Havana Club rom, Koko Kanu kokosrom, likørkrem, bjørnebær, blåbær og sitronsaft.

Georgs magiske medisin

Fans av romanen Georgs magiske medisin fra denne utrolige forfatteren kan nyte denne cocktailenmed sitt blå skinnende utseende. Den er laget av Whitley Neill gin, Blå Curacao, ferskenlikør, sitronsaft og sirup.

Charlie og sjokoladefabrikken

Og til slutt, er den fjerde cocktailen er inspirert av ikke mindre enn Charlie og sjokoladefabrikken. Denne søte og deilige cocktailen inneholder Chivas Regal, El Dorado rom, Mozart sjokoladelikør og sjokoladeiskrem.

Tiltaket er en del av et samarbeid med Broadgate Circle til støtte for sin vårens kampanje «Literary Greats». Broadgate Circle er en gruppe dannet i London som samler restauranter, kafeer, barer, matboder og treningsstudio hvor du kan spise og ha en fin tid. De hedrer alle litteraturen, og har sluttet seg til trenden med cocktailer inspirert av forfattere og romaner.

Så, hvis du reiser til London ta et besøk en av disse barene og la deg forføre av litterære drinker. Hvis ikke, kan du med enkelhet og litt kreativitet fint klare å tilberede dem hjemme hos deg selv.

 TAGS:Zubrówka VodkaZubrówka Vodka

Zubrówka Vodka

 

 

 TAGS:Chivas Regal 12 YearsChivas Regal 12 Years

Chivas Regal 12 Years

 

 

Legg att ein kommentar Cocktailer inspiret av Roald Dahl

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *