Den beste rom til mojito

By unshel

 TAGS:undefined

Mojito cocktails er blant de mest vellykkede, og absolutt blant de mest kjente av de som er laget med rom. Men cocktail ekspertene er ikke helt enige om hvilke som er de rette ingredienser: sitron eller lime, hvitt eller brunt sukker, mynte eller mynte, sprudlevann eller tonic osv

For ikke å nevne den nye varianter av mojito med jordbær, kaffelikør, sjokolade, vannmelon, pepperminte – de mulige kombinasjonene er nesten uendelige, så hvordan velger du den beste rom til din mojito?

Det første du skal tenke på er hvilken følelse prøver å oppnå med din mojito, hvis du ønsker en forfriskende mojito eller søt, sur, søt eller varm, etc. Ingrediensene og smakene markere stilen på mojitoen og rom skal tjene som en tråd, fordi det er den viktigste ingrediensen. Her foreslår vi noen typer rom i henhold til smaken av cocktailen:

  • Bitter Mojito: Mojito der aroma og smak av ingredienser som tonic dominerer, revet sitron eller lime, bitter, eller noe sterkere som tequila. Mojitos er den mest originale, fordi det er ikke den klassiske ideen om mojito, men det snev av bitterhet denne har gjør den til en mye mer forfriskende kombinasjon. I dette tilfellet, hvis du ønsker å fremheve den bitre smaken, bør du bruke en svært lys hvit rom med aromaer som Bacardi rom. Merk at alt etter hvilken rom som benyttes kan drinken miste sin bitterhet.
  • Gourmand Mojito: Er mojitos der de viktigste smakene er søte, som sirup eller knust rød frukt (fra jordbær til Granada), sjokolade, pasjonsfrukt, fiken eller en skvett søt cava . De er mojitos,som i følge med en søt rum kan være for søt, men de trenger en kraftig rom, for ikke å miste sin konsistens. En av de beste alternativene er Barceló rom, en dyp og nyansert rom.
  • Syrlig Mojito: Den opprinnelige mojito er en enestående kombinasjon av bitterhet sprudle vann eller brus og surhet av lime eller sitron. Det er friskt og morsomt. I tilfelle av mojito syre kan du endre til soda vann uten gass, eller legge biter av ananas, grapefrukt og andre syrlig tropisk frukt. Her kommer det godt med for å unngå det sukkersøte, å bruke en kraftig hvit rum rum. En ideell kandidat er Bacardi Limon, spesielt designet for slike blandinger.
  • Spiced Mojito: Denne typen mojitos er høyt verdsatt i ikke spansktalene områder, hvor de er mest kjente for rom av engelske eller franske kolonier både i gammel og ny tid, som Bermuda, Martinique eller Jamaica. Du kan bruke pepper, einebær, ingefær eller kaffe i stedet for mynte og marinere i sitrusjuice. I disse tilfellene er Captain Morgan rom den perfekte til å overraske dine venner med deilige drinker.

Her er noen av våre forslag, men hvis det du liker best er en tradisjonell mojito; her har du 2 rom som er skapt for luksuriøs og ekte mojitos. Nyt dem!

 TAGS:Kraken Black SpicedKraken Black Spiced

Kraken Black Spiced

 

 

 TAGS:Ron Zacapa Centenario Solera 23 1LRon Zacapa Centenario Solera 23 1L

Ron Zacapa Centenario Solera 23 1L

Tambien te puede interesar

Leave a comment