Den ni mest konsumerte drikker i verden

By katrine

 TAGS:undefined

Marketing4food nylig delte en telling af de mest konsumert drikke i verden, noen er kjent for alle, mens andre er drikker som aldri har blitt hørt hvis du ønsker Bå nevne i enkelte land alternativer.

1. Absolut: Dette er den ledende drikke og telle vodka konsumert over hele verden. Denne drinken av svensk opprinnelse forblir den samme presentasjonen siden den kom på markedet . Den har versjoner med forskjellige smaker å tilby alternativer til den klassiske versjonen . 

2. Jack Daniels: Dette er den andre i tellingen , denne whiskyen er veldig populært i det spanske markedet siden den har en annen smak og duft av konkurransen. Årlig omsetning av merkevaren skredet 2.38 million.

3. Baileys: Dette merket er en favoritt for kvinner rundt om i verden , den første til å lykkes i å kombinere alkohol og fløte og blir enten brukt alene eller i kombinasjon 

4. Mast Jägermeister: En likør laget med urter eier 35 % av volumet av alkohol , logoen til dette brennevin viser hodet av en hjort med et kristent kors mellom hornene.

5. San Miguel: The gin mest solgt over hele verden , med 23,8 millioner bokser årlig. Den ble grunnlagt av Carlos Palanca i 1902 .

6. Captain Morgan: Dette er den mest konsumert rum merkevaren i verden , er produsert av Diageo og er oppkalt til ære for det syttende århundre pirat. Salget oversteg 10,5 millioner bokser årlig.

7. Empero : Dette brandy fra Filippinene er kjent for sin søte smak og gjør det favoritten til forbrukerne. I tillegg har han klart å doble sin omsetning på mindre enn ett år med 10.10 millioner solgte -bokser .

8. Red Star Er Guo: er en type Baijiu laget med sorghum , men vodka kalles kinesiske forbrukere . Red Star merkevare er tilgjengelig i markedet flere versjoner med ulike konsentrasjoner som strekker seg opp til 56 % av volumet av alkohol.

9. Soju Chum Churum: Soju er en alkoholholdig drikk laget i Korea . Det har eksistert i århundrer og er fortsatt blant favorittene i Asia . Salget er rundt 24 millioner tilfeller årlig .

 TAGS:Absolut VodkaAbsolut Vodka

Absolut Vodka:  En vodka produsert i Sverige som har 40º alkohol. 4 punkt 5 er den gjennomsnittlige forbruker rangeringer Absolut Vodka i Uvinum

 

 

 TAGS:Jack Daniel's 1LJack Daniel’s 1L

Jack Daniel’s 1L: en bourbon laget i USA med 40 ° alkohol etter volum.

 

 

 TAGS:BaileysBaileys

Baileys: krem whiskey laget i Irland som har et alkoholvolum på 17 °. 

 

 

 TAGS:JägermeisterJägermeister

Jägermeister: urtelikør produsert i Tyskland som har et alkoholinnhold på 35º.

 

 

 TAGS:Captain Morgan Black Spiced 1LCaptain Morgan Black Spiced 1L

Captain Morgan Black Spiced 1L: et rum med en alkoholstyrke på 40 ° . I Uvinum brukere har verdsatt den Captain Morgan Svart Spiced 1L med en gjennomsnittlig score på 4,3 poeng av 5 .

 

 

Bilder : Uvinum og Pink Sorbet Photography

 

 

Tambien te puede interesar

Leave a comment