Den som drikker vin eller øl, spiser bedre

 TAGS:undefined

Ifølge en undersøkelse utført av Miguel Hernández (UMH) i Elche, vil studenter som drikker øl eller vin i moderate mengder ha en tendens til å konsumere store mengder fisk, frukt og grønnsaker, ingredienser som utgjør middelhavsdietten og er grunnlaget for et sunt kosthold.

I motsetning til respondentenes unge avholdsfolk (over 1000 mellom 17 og 35 år gamle) hvor en ser forbruk av mindre fisk og økte kjøttmengder. De unge konsumentene som drakk alle typer alkohol, hadde også et lavere inntak av frukt og grønnsaker og kjøtt to ganger så ofte hvis en sammenligner med dem som bare drikker øl eller vin moderat.

Ifølge disse resultatene, var det 18,9% av deltakerne som drakk bare vin eller øl moderat, og det var 19,5% som ikke drakk alkohol og 61,6% som konsumerte alle typer alkoholholdige drikkevarer, inkludert sterkvin og brennevin.

Den gjennomsnittlige alkoholinntak var 4,3 gram per dag, et beløp som kan anses som lav til moderat, et inntak mindre enn 11,8 gram per dag beregnes som lavt inntak av National Health Survey for unge voksne på samme alder, mellom 2011 og 2012.

Men de erkjenner uenigheten som eksisterer innenfor det internasjonale vitenskapelige samfunn om ikke anbefaler alkohol, heller ikke et moderat inntak, på grunn av de negative virkningene som overdrevent inntak kan ha.

Resultatene av arbeidet gjort av UMH demonstrerer viktigheten av at fellesskapet studerer kosthold og alkoholforbruk og effekten av sistnevnte i kroppen. Den minner om at middelhavsdietten inkluderer et moderat inntak av vin til måltidene på grunn av de mange helsemessige fordelene.

 TAGS:Pago de los Capellanes El Nogal 2010Pago de los Capellanes El Nogal 2010

Pago de los Capellanes El Nogal 2010

 

 

 TAGS:Luis Cañas Crianza 2013Luis Cañas Crianza 2013

Luis Cañas Crianza 2013

Legg att ein kommentar Den som drikker vin eller øl, spiser bedre

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *