Drikk vin… få et bedre sexliv

  TAGS:undefined

Hva er bedre enn å begynne det nye året med en god nyhet? For det er faktisk slik at når en drikker vin, så er det andre fordeler enn bedre helse. For kvinner forbedrer den også sexlivet.

Dette ifølge et studie utført av Ricardo Bartoletti og Nicola Mondaini, professorer ved Universitetet i Firenze. Studiet utfosker hva et moderat og stabilt inntak av vin har og si for en forbedring i kvinners sexliv.

Det viser seg at å drikke vin med moderasjon, ett eller to glass til dagen, reduserer hemninger og øker avslapning hos kvinner.

Studiet tar for seg svarene til omtrent 1000 italienske kvinner mellom 18 og 50 år. Det var like mange kvinner som frastod fra alkohol, som det var kvinner som regelmessig drakk vin.

Undesøkelsen som hadde som objektiv å måle sexlivet og sexualiteten til kvinner (en metode som også er brukt i andre studier med spørsmål angående libido, interesse, vaginal lubrikasjon, orgasme, tilfredstillhet og smerter under samleiet) Det kommer fram at det var større libido hos kvinnene som nøt ett eller to glass vin, enn i gruppen av kvinner som ikke gjorde det.

Med disse resultatene konkluderte de med at – det er en potensiell sammenheng mellom inntak av vin og en forbedret seksualitet. Blandt annet at de kjemiske komponentene i vin kan fremme blodtilstrømninger til de erogene sonene, og på den måten fremme stimulering av seksuelle funksjoner.

Mondaini uttaler at rødvin -får kvinner til å føle seg mer avslappet, og at kroppen reagerer bedre på seksuell stimulering. Og indikerer at middelhavsdiett som inkluderer å drikke litt vin, kan forbedre både helsen og sexlivet.

 TAGS:Domaine de Chevalier 2011Domaine de Chevalier 2011

Domaine de Chevalier 2011

 

 

 TAGS:Viña Tondonia Reserva 1999Viña Tondonia Reserva 1999

Viña Tondonia Reserva 1999

 

 

Legg att ein kommentar Drikk vin… få et bedre sexliv

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *