Å drikke vi gør os penere

 TAGS:undefined

Siden romerske tider var vin allerede brugt til å gøre hud penere. Et numer av behandlinger brugte drue frø får å få okygeneringav epiderms og hydrering. Så bortsemt fra de gode proposjoner der gir kroppen , gør vinos også penere utenpå.

Ideen har kommet til vores tid, siden at studiene i XXI århundre viser forskellige studier at vin gør deg mere atraktiv og sexy. Det sistnevnte har blit utført av forskere i UK, å knytte alkohol med nogen personlige appell, og det vises at vin gør dem som drikker det mere sexy.

Første konklution

Grunnen er tilsynelatene fordi at vin fører til en drikke vasodilatasjon, det samme som når huden blir rød når vi er seksuelt opphisset. Den første konklution av studiene etablerte også at i tillegg til at andre ser penere ut etter å drikke litt vin, den samme personen kan se penere ut for andre.

Andre funn i samme studie kom til beslutningen at lavt alkohol intak leder til rødlighet i huden og  det har lidt ansikts apeell, men det har ikke blit bevist. Men dette kan økes i mere seksuell kontekst, i et forhold mellom to personer, så det ser ut til at alkohol påvirker den sosiale oppførsel.

dess, studiene konkluderer at ansigtene til mennsker som har drikket en liten dose alkohol er rangert som mere atraktive end mensker som er edru, imens dette ikke ble observert på menesker som hadde drikket mye alkohol.

For studiene, en nummer av mensker ble fotografert imens de var både edru og etter de hadde drikket lit alkohol, så man kunne beslutte vilket bilde som var penere end det andre.

 

 TAGS:Domaine de Chevalier 2003Domaine de Chevalier 2003

Domaine de Chevalier 2003

 

 

 TAGS:Ederra Crianza 2011Ederra Crianza 2011

Ederra Crianza 2011

 

Legg att ein kommentar Å drikke vi gør os penere

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *