Er du mer som Mary Poppins eller Hemingway?

By katrine

 TAGS:undefined

Hvis en ting er sikkert i feltet av alkoholholdige drikkevarer, er at i dag blir det utført alle typer studier, som viser interesse i denne verden blant allmennheten. Enda mer seriøse og begrunnede studier er gjentatt i media ved å slå tilnærminger som nylig gjennomført ved University of Missouri-Columbia, i USA, skiller drinkere mellom fire forskjellige personligheter.

Essayet, med tittelen «Looking for Mr. Hyde: Et fem-faktor tilnærming som karakteriserer «typer drinkere», publisert i tidsskriftet Addiction Research and Theory, presenterer resultatene fra kartlegging mer enn 300 menn og kvinner om deres atferd når man er nøktern og når man blir «fylliker».

Dermed er faktorer som utadvendthet, agreeableness, samvittighetsfullhet, følelsesmessig stabilitet, intellekt og å klassifisere typer drinkere blir evaluert, noe som resulterer i fire hovedkategorier, nemlig «Mary Poppins», «Hemingway», «Nutty Professor» og » Mr. Hyde «.

Interessant, undersøkelsen ble et stort antal, opptil 40% fall i «Hemingway» rating, reservert for folk som tydeligvis har sett litt nedgang i sitt intellekt eller ansvar når man drikker, og for å være pålitelig og i stand til å behandle komplekse ideer. I denne typologien, deler menn og kvinner sin rolle.

I motsetning til i type «Nutty Professor» hvor menn dominerer, som faller til 20% av deltakerne, de anses for å være introverse og blir til extroverts når de drikker.

Kvinner er i flertall når vi snakker om «Mary Poppins», som rammer drinkere som fortsatt er vennlig, samarbeidsvillig, medfølende og slag (15% av totalen).

Til slutt, «Mr. Hyde » typen. med en betydelig 23% av dem som drikker og den er dominert av kvinner, representerer de som setter pris på intellektuell nedturer, samvittighet og godhet når de drikker, med en tendens til å lide av episoder med » hukommelsestap «og å bli arrestert På grunn av sin oppførsel.

Uansett du er den du er, vi anbefaler at du drikker med måte, og når du gjør det, gjør det med en kvalitets øl eller et glass god vin som du ser nedenfor, siden det er alltid en hyggelig opplevelse. Salud!

 

 TAGS:Pago de los Capellanes Crianza 2010Pago de los Capellanes Crianza 2010

Pago de los Capellanes Crianza 2010

 

 

 TAGS:Viña Ardanza Reserva 2005Viña Ardanza Reserva 2005

Viña Ardanza Reserva 2005

 

Tambien te puede interesar

Leave a comment