Hva er de viktigste fordelene med hvitvin for din helse?

 TAGS:undefinedVi vet alle om fordelene med rødvin, men hvitvin har også sine egenskaper i tillegg til sin friskhet og umiskjennelig aroma. Hva er de viktigste fordelene med hvitvin for din helse? Her deler vi noen:

1. Det er bra for lungerelaterte sykdommer

Blant fordelene med hvitvin, understrekes det at den hindrer lungesykdom, og ifølge forskning ved Buffalo Medical School, kan moderat forbruk av hvitvin hele livet forbedre lungehelsen. Dermed hindrer den forekomsten av sykdommer som påvirker luftveiene.

2. Hjelper deg ned i vekt

Selv om det kan virke rart, fordi hvitvin inneholder kalorier, har en undersøkelse ved University of Hohenheim vist at de som ønsket å gå ned i vekt og drakk hvitvin i moderate mengder klarte å gå ned i vekt.

3. Det er en antioksidant

Både rødvin og hvitvin har antioksidantegenskaper. Denne funksjonen gjør at hvitvin også beskytter cellene og forhindrer progresjonen av visse sykdommer som kreft, spesielt brystkreft.

4. Den er næringsrik

Ja, vin er faktisk næringsrik, den innholder en mengde vitaminer og mineraler. Når det gjelder hvitvin, trekker vi spesielt fram at den er rik på fosfor, kalium og fluor.

5. Hvitvin er bra for hjernen

Å drikk vin forbedrer intellektet. Det vil si at den ikke bare gir fordeler til kroppen. Forskningen utført ved University of Reading konkluderte med at de fenoliske syrene som finnes i vin gir en form for positiv virkning på hjerneceller, og denne beskytter hjernen fra utvikling av neurodegenerative sykdommer.

6. Bidrar til å styrke bein og muskler

Hvitvin gjør oss mer aktive. Fysisk trening er veldig viktig, og resveratrol som finnes i denne type vin holder bein sterke og styrker musklene.

 TAGS:Kim Crawford Sauvignon Blanc 2015Kim Crawford Sauvignon Blanc 2015

Kim Crawford Sauvignon Blanc 2015

 

 

 TAGS:Château D'Arricaud Graves Prestige 2012Château D’Arricaud Graves Prestige 2012

Château D’Arricaud Graves Prestige 2012

Legg att ein kommentar Hva er de viktigste fordelene med hvitvin for din helse?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *