Hvilke matvarer er mest afrodisiske

 TAGS:undefined

Sjokolade og jordbær er typiske matvarer en kan spise for å fremme lidenskapen. Men finnes det flere afrodisiske matvarer? Ja, det er mange flere, og flere du gjerne ikke kjenner til. Vi ser på noen av dem.

Mandler

Ja, det kan virke litt usannsynlig at denne nøtten er blant matvarene som får lidenskapen igang. I tillegg til mandler, er det også andre nøtter som virker,  i boken Greven av Monte Cristo, fortelles det om helten som skal ha mandelsuppe hver kveld før han går for å møte elskerinnen.

Østers

Blant de ulike bløtdyr som er afrodisiske (det er flere), kan en si at østers tar kaka. Fordi de har mange egenskaper, slik som sink, noe som øker sperm- og testosteron- produksjonen. Alt dette sikrer en god natts glede.

Honning og kanel

For å smake til ulike matvarer og retter, er det ingen bedre enn honning og kanel, de er to afrodisiske krydder, som i tillegg også er bra for kropp og sinn.

Løk

En smaksforsterker og fremhever, men også for mange en hjelp til en het natt. I alle fall er løk anbefalt i tilfeller av impotens og mangel på seksuell lyst.

Massevis av vin og cava

Drinkkevarene er en viktig del av en romantisk middag, som gjerne skal resultere i en sensuell kveld og natt. Ingenting er bedre enn vin og champagnebobler for en natt med sex, spesielt rødvin som har en afridisisk effekt og forbedrer den seksuelle nytelse .

Avokado

Det er en perfekt frukt i forkant av sex, vi kjenner til at i flere ulike sivilisasjoner har denne frukten blitt brukt til å forbedre sex. Avocadotre betyr testikkeltreet, bortsett fra navnet er avokado også et afrodisiak fordi det er rikt på folsyre, vitamin B6, kalium, omega 3 fettsyrer og oljesyre, og den gir deg tusenvis av næringsstoffer for generelt velvære.

 TAGS:Macán 2011Macán 2011

Macán 2011

 

 

 TAGS:Château Prieuré Lichine 2005Château Prieuré Lichine 2005

Château Prieuré Lichine 2005

Legg att ein kommentar Hvilke matvarer er mest afrodisiske

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *