Hvordan er de rareste cocktailene i verden?

By unshel

 TAGS:undefined

Som alt annet i livet, finnes det en rekke merkelige cocktails rundt om i verden, både rare, særegne eller rett og slett litt ekkelt. Her deler vi de 7 mest sjeldne cocktailene i verden. Tør du prøve?

7. Coquetier

Serveres i barer i Tyskland, denne drinken består av rum, sjokolade og kanel, veldig vanlig rett? Vel, koppen som brukes er ingenting mer og ingenting mindre enn et eggeskall.

6. Øl og melk

Så, som sådan, er dette cocktail laget med halv enhet av øl og en halv enhet av melk og ikke noe annet. Det spesielle ved denne drinken er stadig mer fotfeste blant yngre.

5.Smokers couch (røykhoste)

Denne drinken er veldig, veldig spesiell og trolig utenkelig for noen, er det en kombinasjon av like deler Jägermeister og majones, definitivt to svært sterke produkter som mange finner ekle i kombinasjon.

4. Eggmeister

Og, etter schnapps, har vi en annen drikke, kanskje litt mindre motbydelig enn den forrige, som består av en drink av brennevin med et egg som er plassert i midten, for å tas på styrten.

3. «Wakey, wakey, Mary, egg og Bacey»

En drink som kan forårsake alvorlige magesmerter, selv om den er bra til å motvirke de sterkeste bakrus. Den består av bacon, vaktel egg, smeltet ost, tomat, selleri, chutney og irsk øl. Utvilsomt, som en slik delikatesse blir den servert i Reno, USA.

2. Gnagervin

Og du kan forestille deg hva denne vinen er. Veldig populært i Asia, er det litt gjæret vin er plassert i containere med små døde mus under den siste del av prosessen, nyt den «nydelige» smaken.

1. Cocktail «Sourtoe»

Utvilsomt den sjeldneste og makabre cocktail på hele listen, den kan være for mye for de mest sensibile av lesere. Dette er en drikk som serveres på et hotell i Yukon, Canada, laget av champagne eller eventuelt brennevin hvor en tilsetter en tå, ja, fra en menneskelig fot. Denne cocktailen er en legende som går tilbake til 1973 i den kanadiske byen Dawson City. En mann fant en avkuttet tå som hadde vært nedfryst i femti år. Og hva er mer naturlig enn å legge den i glasset når en skal ha seg en coctail?

 TAGS:Cîroc VodkaCîroc Vodka

Cîroc Vodka

 

 

 TAGS:Precious VodkaPrecious Vodka

Precious Vodka

Tambien te puede interesar

Leave a comment