Hvordan kombinere vin og frukt uten å mislykkes

 TAGS:undefined

Hvis du er en vinelsker som alle oss her, liker du sikkert å drikke det mens du nyter din favoritt mat eller snack. Og som em perfekt kombinasjon til de varme dagene, tenkte vi foreslå frukt og vin, et veldig godt og sunt alternativ.

Generelt sett er lys, søt og fruktig vin god til å kombineres dine favorittfrukter. Det anbefales også at du tester kombinasjoner og varianter av rosévin og musserende vin, som passer ypperlig til de fleste frukter.

Spesielle anbefalinger

Mango er utvilsomt en av de mest delikate frukter som naturen kan gi oss. I tillegg er den veldig populær. Og spesielt om sommeren, er det vanlig å finne den i desserter eller salater. Fordi mango har et snev av sitrus, er en god Riesling det beste valget for å kombinere retter med denne frukten. Du kan også velge en moden Sauvignon Blanc sitrus. Men hvis retten er noe kraftigere enn en dessert eller en salat, enten for eksempel kylling eller fisk med mango krem, er en god Chardonnay det beste valget.

Hvis du spiser fersken, jordbær eller appelsiner bør du velge en fruktig rødvin det vil si en forfriskende vin. Og en av de beste av dem er det en god Pinot Noir. Faktisk er den veldig god til typisk middelhavs dessert som bløt fersken med vin, en utmerket søt delikatesse. Kanskje noe av det beste du har smakt.

Salater og muscatel

Til slutt, og ikke minst, en god søt muscatel kan du med hell kombinere med sommersalater. Selv om disse vinene for det meste kommer fra varmere områder og er generelt sterkere i smak og aroma, vil du finne at de går veldig bra sammen med frukt. Og dessuten, du trenger ikke å bruke mye penger: både spansk muscatel, og også de som er utviklet i Sør-Frankrike er tilgjengelig for en grei penge, og de vil gjøre sommersalaten til en flott måltid.

 TAGS:Marina EspumanteMarina Espumante

Marina Espumante

 

 

 TAGS:Codorniu 1551Codorniu 1551

Codorniu 1551

Legg att ein kommentar Hvordan kombinere vin og frukt uten å mislykkes

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *