Hvordan og med hvad drikker man Rum

  TAGS:undefined

Det er mange myter om hvordan og med hva du kan ta en god Rum, noen insisterer på å drikke rum alene, andre med is og andre drikker ikke, hvis det ikke er i en cocktail . Å si at alle har denne mening, ville ha en svært diplomatisk svar, men det er sant.  Alle disse måtene er svært gode alternativer å drikke, men vi må også si at ikke alle rums er laget på samme måte . 

Her er noen tips for en rum drikke, aldri vondt å vite, ikke sant? 

Hvit Rum

Hvit Rum er en favoritt for mange til å forberede cocktails, på grunn av sin nøytrale smak blander den seg vakkert med fruktjuice og noen andre drikker. Rum er avgjørende for en god mojito. Vårt valg å forberede en cocktail ville være en hvit Rum, den vil også vøre god alene eller å drinkke med is.

 TAGS:10 Cane Rum10 Cane Rum

10 Cane Rum: Denne vil forandre din idé om hvit Rum . 10 Cane Rum er en første kalsses rum og kommer fra Trinidad. Perfekt for en MOIJTO

 

 

Golden Rum

De sier det beste cubalibre er laget med en fin gyllen Rum, og bærer god grunn. En gyllen Rum er vanligvis skarpere enn hvit rum smak. Vi vil ikke si at denne Rum ikke skal brukes til cocktails, men anbefaler at cocktailen er av få ingredienser, og beholde essensen av rummens smak

 TAGS:Ron Barceló ImperialRon Barceló Imperial

Barceló Imperial Rum: Den har veldig lette aromaer av vanilje og melasse, som kombinerer perfekt med cola. Og en endelig ettersmak som vil overraske deg , og gjøre det mindre cloying.

 

 

Svart Rum

Dette er definitivt mer smaksrik Rum, vanligvis ældret i tønne lengre, derav uttalt fargen. I dette tilfellet er vår anbefaling å drikke alene med is, med litt vann og noen dråper sitron .

 

 TAGS:Ron Diplomático 12 Años Reserva ExclusivaRon Diplomático 12 Años Reserva Exclusiva

Ron Diplomático 12 Años Reserva Exclusiva: Denne rum har en dybde på smak , og det bredeste utvalget av nyanser som synes å alltid oppdage noe nyt ver gang du prøver den igjen . Appelsin , kanel , vanilje , rosmarin , honning , … For å nyte sakte .

 

 

Flavored eller fruktflavored Rum 

Flavored Rums eller arter tar vanligvis sikte på å være en del av en cocktail. Noen har bare utpreget smak til is eller kanskje blandet med litt vann eller brus. Disse Rums er hva vi kaller fest drikker, vårt råd er  å drikke dem blandet i cocktails eller is.

 

 TAGS:Ron Dzama Vanilla Ambre 10 Años Rhum VieuxRon Dzama Vanilla Ambre 10 Años Rhum Vieux

Ron Dzama Vanilla Ambre 10 Años Rhum Vieux: vanilje rums er den mest hyppige, selv om at Dzama har mer. Det er den beste vanilje Rum fra Afrika og har også mange krydder iskrem som er godt.

 

 

Gran reserva Rum eller Premium

For denne type Rum, er minimal diskusjonen, disse Rums er? ublandelig? i andre ord det er en Rum som skal tas alene eller sammen med is. En Rum av denne kvaliteten har en spesiell aldring og dens utvikling, fremhever smaker, den har andre karakterer som er verdig en stor bok.

 

 TAGS:Opthimus 15 Years OldOpthimus 15 Years Old

Opthimus 15 Years Old: dyp tre, gress og frukt aromaer danner en fantastisk kombinasjon av smaker på en av de mest eksklusive dominikanske Rums.

 

 

Tør du å kjøpe Rum? De sier verden av drikkevarer er ikke skrevet, som til slutt koker det ned til? Jeg liker? og? Jeg liker ikke? Du er Velkommen til å prøve noen av disse alternativene og lage din egen mening, du vet, det siste ordet har du.

 

Legg att ein kommentar Hvordan og med hvad drikker man Rum

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *