Hvordan velge vin til en romantisk middag?

 TAGS:undefined

Du skal være sammen med henne eller ham, og middagen må være perfekt, med eller uten stearinlys. Valg av vin til en romantisk middag er svært viktig, så la ikke tilfeldighetene avgjøre. Følg våre råd og gjør godt valg av vin!

Hver rett, hver sin vin

Hvis du har valgt fisk til middag så er ingenting bedre enn å velge den galiciske hvite, for eksempel Albariño og Verdejo. De er også fantastiske til desserter. Mens hvis du velger kjøtt, er rødvin det beste alternativet.

Rød, som regel bedre

Ifølge ulike studier, er rødvin best for å få liv i kjærlighet og lyst. Den sies å gi  kardiovaskulære fordeler, og kan også gi en økt stimulerende effekt seksuelt.

Sprudlende tenner lidenskapen

Andre viner som vi her vil velge å fremheve til en romantisk middag er musserende. For bobler gir glede og sensualitet. En risikerer å måtte betale litt mer, men anledningen fortjener det.

Fruktige smaker

Med mye mat, er fruktig vin utmerket. De er som regel ikke noe særlig kostbare, og er meget lette å drikke og lette for fordøyelsen. La oss sørge for at kvelden og natten ender bra.

Rioja, alltid rett

Det er noen kraftige Rioja viner, men også flere lettere og mildere. Disse lettere vinene er noe vi vil anbefale som sikkert vin ved en romantisk middag. Rioja vin har nesten alltid hatt gode resultater.

Dekor og fengslende emballasje

Mange viner, foruten å være lette og ha en fantastisk smak, har en flott emballasje med romantisk preg. Kvinnelige navn på etiketten, hjertedekor, rød farge og så videre …utseende har faktisk også noe å si når en prøver ut ny vin..

 TAGS:Damijan Podversic Ribolla Gialla 2011Damijan Podversic Ribolla Gialla 2011

Damijan Podversic Ribolla Gialla 2011

 

 

 TAGS:Montanha Reserva Love Pink BrutMontanha Reserva Love Pink Brut

Montanha Reserva Love Pink Brut

Legg att ein kommentar Hvordan velge vin til en romantisk middag?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *