Hvordan vite om en whisky er god

 TAGS:undefinedNår det gjeller å velge en whisky er det nogen tips man kan bruke for å velge den rigtige, så den kan gi dig glede. Det kan være got å vite vad expertene siger, dems tips kan være hjælpsomme i å se forskjell  på en god whisky så man kan nyte den.

Mange mennesker nyter den samme type whisky fordi når det blir blandet med sukkeholdig brus kan man ikke smake karakteristene til drikken.

I ordene til Xavier Monclus, smaks instruktør for Europa de Louis Vitton Moet Mennesy Spain (LVMH) eksisterer det punkter på å gøre forskel på en god whisky og nyte den

  • lugt: når du bringer nesen til wisky glaset, skal det ikke lugte overdrevet av alkohol, det skal være så man kan lugte de forskelige aromaene i drikken, når en whisky lugter overdrevet av alkohol kan man indentifisere dårlig kvalitet med en gang.
  • når du nærmer dig en whisky, er det brå å  ha en god nese for alkohol lugten, den skal ikke komme til å lugte for mye af alkohol sier Monclus
  • smak: som med aromaen, å smak den første slurken er som regel den som deffinerer vår oppfattelseken uavhengig av alkoholen, vi skal ikke føle irritasjon i munen på grun av alkohol selv om munden er mere til stede end nesen skal den ikke føres irritert. Hvis du drikker whiskyen på grun av alkoholen, vil det sige at  du ikke kan nyte et glass whisk siger Monclus.
  • pris: Det er mange som tror at de dyreste whiskyer har den bedste vurdering og er av bedst kvalitet, er det godt å investigere lidt  bedre  så du istedet får en god whisky fra  10 til 12 år får en som er bedre, det er også vigtig å passe på sit helbred, som Monclus siger : det er mye bedre å drikke lidt af det bedste og dyre  istedet for mye av det billige. vi har bare en liver så hvis muligt, skal kroppen bare ha det bedste av kvalitet, de dårlige produkter vil bare gi os problemer.

Hvilken er din favorit whisky? hvilken vil du anbefale os?

 

 TAGS:Talisker 18 YearsTalisker 18 Years

Talisker 18 Years

 

 

 TAGS:Jack Daniel's Silver SelectJack Daniel’s Silver Select

Jack Daniel’s Silver Select

 

 

Legg att ein kommentar Hvordan vite om en whisky er god

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *