En magisk plugg som kan kjenne statusen på drikken

By katrine

 TAGS:undefined

Fremskritt i gjeldende teknologi har gjort nytte i mange fasetter av hverdagen, og gir løsninger på de mest grunnleggende husarbeid og denne gangen har det utviklet en kork som kjenner statusen til drinker.

I sektoren av mat og drikke er evolusjon ikke begrenset til å holde smaker eller organoleptiske egenskaper lengere, men dekker også innen emballasje for å forenkle feilsøking for kjøpere.

En gruppe forskere ved University of Berkeley (California) i samarbeid med National Chiao Tung fra Taiwan har utviklet en flaske cap som gjør det mulig for forbrukerne å fortelle på et øyeblikk om innholdet i pakken er bra eller ikke.

Denne nye kork er laget fra 3D-trykketeknikken og kan brukes i beholdere inneholdende en hvilken som helst væske.

Ingeniørene som er involvert i prosjektet har benyttet en 3D-skriver, men lokket er videre dannet av en rekke sensorer og kretser som muliggjør at den trådløst informere brukeren om at innholdet i flasken er egnet for drikking.

Sending av elektriske signaler fra cappen varsel til tilstedeværelse av bakterier i væsken. For å bruke det du bare sette flasken opp ned, dette gjør at væsken kommer i kontakt med cappen.

I øyeblikket er dette bare et prosjekt, men kan overskride grensene for hjem og nå supermarkeder for å gøre det lettere for forbrukernes kjøp og salg til forhandlere.

Definitivt med denne type intelligent teknologi vil dine bekymringer når du velger drikke bli løst, og vil forbli nyttig ved inntak hjemme å vite den riktig lagringstiden.

 TAGS:Domaine de Chevalier 2011Domaine de Chevalier 2011

Domaine de Chevalier 2011

 

 

 TAGS:Capellania 2008Capellania 2008

Capellania 2008

 

 

Tambien te puede interesar

Leave a comment