Måter å ødelegge et godt måltid med vin

 TAGS:undefined

Tenk deg følgende scenario: Du organiserer et måltid for å feire noe med venner eller familie. Du tar flere dager på å planlegge retter og vin. Når dagen kommer, og alt virker perfekt; det er imidlertid små detaljer som virket uviktig, de ender opp som forstyrrelser av alt arbeidet du har investert. Hvis du ikke vil at dette skal skje, viser vi til noen ting du bør unngå for ikke å ødelegge et utmerket måltid.

Artisjokker

Artisjokker og vin er ikke en god kombinasjon. Selv om denne uttalelsen ikke alltid er helt sann, er det vanskelig å kombiner viner med dette produktet, artisjokker inneholder et stoff som heter cinarina som gjør smaken på vin noe rart. Det er best å satse på en lett og fruktig hvitvin.

Servere vin for varmt eller for kaldt

Hver type vin bør serveres i henhold til den temperaturen som er anbefalt. Det vil si, en rødvin som er for varm, eller en meget kald hvitvin, kan ødelegge et måltid. Hvis vi ser at rødvinen er noe varm, vil vi sette den i kjøleskapet i 30 minutter før servering. Det er anbefalt å fjerne flasken fra kjøleskapet et par minutter før servering.

Perfekte kombinasjoner

Kombinere vin og mat er en kunst. Hvorfor? Det og matche smaker og oppskrifter med viner som fremhever dem er ikke så enkelt. Et godt måltid kan bli ødelagt hvis vinen ikke er egnet for alle rettene. En søt vin kan ikke serveres med flere fet mat, men går godt med desserter, på samme måte som en frisk hvit ikke kan kombineres med viltkjøtt. Det er bedre å være godt informert før du velger de beste kombinasjonene av vin og type måltid

Hvis vinen er varm, ikke bruk isbiter

Vinelskere vet allerede om dette. Hvis vinen vi serverer er varm, kan det være fristene å bruke isbiter. Ved å tilsette is, blander vi vin med vann. Når det er sagt, sett den heller litt i kjøleskapet.

Ikke bland to forskjellige viner i samme glass

Når vi drikker vin av forskjellige merker, bakgrunner og smak, fra samme glass blir gjerne smaken litt rart. Det bør brukes separate glass, hver vin har sine egne særtrekk og bør nytes separat..

 TAGS:Remelluri Reserva 2007Remelluri Reserva 2007

Remelluri Reserva 2007

 

 

 TAGS:Pétalos del Bierzo 2012Pétalos del Bierzo 2012

Pétalos del Bierzo 2012

 

 

Legg att ein kommentar Måter å ødelegge et godt måltid med vin

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *