De mest omtalte vin regioner i Italia i 2015 (del 2)

 TAGS:undefined

Etter gjennomgang av tidenes mest interesante Italiense vin regioner, både med hensyn til sitt vekst potensiale, som i forhold til utestående produkter som tilbydes allerede i dag, i denne denlen vil vi se på tre andre områder av serlig relevans til Alpine landet.

3. Toscana. Foruten den klassiske Chianti, har de mye mere å by på, spesielt hvis du ser på subomsåder som Rufina og Montespertoli, i nerheten av Firenze, som tilbyder høy kvalitets viner, som for eksempel Selvapiana og Castello di Montespertoli, henholsvist fremhevet av sin karakter og deilige subtitel.

4. Alto Piemonte. Dette området av Nord Italia har altid vært landene i produksjon av kvalitetsvin, som Barolo og Barbaresco, men av en eller anden grunn, blir den ikke fremhevet i spesialbutikkene i utlandet, kansje på grunn av deres litene produksjon, i sammenligning med navnene på mer internasjonale viner. I tilleg til overnevnte, nå nermer vi os en nesten alltid sikker vinner, som Le Piane in Boca, Monsecco, Vallana, og mange andre, spesielt interessante hvis du kan forholde dig til prisen.

5. Abuzzo. Til slutt, og med tamke på at det er mange geografiske omsåder som produserer gode viner i Italia, men må nevne navnet Trebbiano i Abruzzo regionen, på dette område produserer de gode hvit viner som regel de beste på markedene, fremhevet eksempler er Cantine Frentana, La Valentina og Masciorelli, trygg vin når det følges med fisk og sjømat fra de lokale køkkener.

Rigtig nok kunne vi inkludere mange flere eksempler i denne korte listen, men vi håper i alle fall det demonstrerer fordelene ved nogen av disse vin regioner og åpner døren til vin elskere fra andre lann.

 TAGS:Sette Ponti Oreno 2011Sette Ponti Oreno 2011

Sette Ponti Oreno 2011

 

 

 TAGS:Sacchetto Pinot Rosa Frizzante RoseSacchetto Pinot Rosa Frizzante Rose

Sacchetto Pinot Rosa Frizzante Rose

 

 

Legg att ein kommentar De mest omtalte vin regioner i Italia i 2015 (del 2)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *