De mest vanlige feil med vin

By katrine

 TAGS:undefined

Selv om vin utdypnings prosessen har blit forandret mye, kan vi stadig se nogen feil i en vin vi drikker. Enten oksidasjonen, sterk lugt eller noen anderledes smaker, det er ikke let å finnede mest vanlige feil i vin. Lad os finde ut av hva de feil er.

  • Smaken av eddik. Du har sikkert smakt en lit sur smak i vinen din. Det er også oftre sagt at » vinen ble sur», og dette kan vere dårlig modnings prosess, og andre grunner. Husk at hvis du får denne smaken og du er i enn resturang, fortell dem det så de kan undersøke det og hvor mange flasker de har på lager.
  • lees. Du kan også se nogen sedimmenter i forskellige vin og tro de er dårlige. Men sanheten er at mange ganger er det normalt, nogem ganger brugt til å holde på vinens kvalitet. Det er sant at lees vil gi en bitter smak og mørkere eller anderledes farge. Vi må lere å sette pris på dette.
  • Karbondioksid. Er når vinen har en gas lugt. Dette er muligt en uønsket pre-gjæringsprosess som har startet inne i flasken.
  • Kork. Nogen ganger kan det det se ut til at vinen har en kork lugt. Dette er ikke rigtig fordi at kork har ikke en lugt, og det er på grunn aven mugen lugt når korken inneholder en bakterie. Denne lugten er vanskelig å fjerne og kan ødellege hele vinen. Det kan vere mere vanlig end du tror.
  • Overskudd av okidasjon. Det er også en anden feil i vin. med oksygene, vet vi at vinen har fåt overdrevet mye luft. Dette gør fargen og smaken lit anderledes dette er et stort problem da det ikke kan fikses.

I alle fall, i dag rekomenderer jeg dere nogen viner som vil glede deg. Og du vil ikke finde en eneste feil i nogen av dem. Skål!

 

 TAGS:Ederra Crianza 2011Ederra Crianza 2011

Ederra Crianza 2011

 

 

 TAGS:Pintia 2008Pintia 2008

Pintia 2008

 

Tambien te puede interesar

Leave a comment