De mest vanlige feil med vin II

By katrine

 TAGS:undefined

Det er mange faktorer som bestemmer om vinen er i dårlig stan, har en dårlig smak eller etterfulgt en dårlig utdybning. Etter å ha lest «de mest vanlige feil vin«, vil vi vise deg flere for at du kan holde dem i tankene.

  • Svoveldioksid. Det er brugt i nogen vin prossesser og dette kan bli til sterke smaker og rotten lukt dette vil ikke forsvinne eller bli løst ved å lufte vinen. I alle fall, hvis du erfarer nogen ubehaglige lugter i vinen, burde du kontakte butikken eller resturangen hvor du kjøpte vinen.
  • Rotten lugt. Vinagre lugten er ikke normal i vin, det er det samme som når du lugter en rotten frugt. Det sker, som i andre tilfeller at den oksiderer og har gjæret i flasken. Fang det fort og det kan forhindre et stort setback.
  • Mangel på nitrogen. Andre feil kommer fra mangel på nitrogen, en måte å beskytte mot denne feilen er å gi nitrogen og skorbinsyre pluss et hint med sylphur.
  • Brun farget vin. Rød vin burde ha skarpe farger eller litt mørkere, men ikke brun. Hvis det er sånn, har vinen en feil som kommer av oksidering og for mye eksponering av naturlig og kunstigt lys.
  • Degradert vin. Ser det ut som at vinen bar blitt kjedelig som den er slitt og fargeløs. Kan det være på grunn av evolution eller oksidering, og den mister dems initial og orginale kvaliteter, det påvirker mulivis dens smak.
  • Mangler i henhold til sin opprinnelse. Nogen feil kommer fra dens opprinnelse: derfor, er det viktigt å vite den og prøve å ungå at de dukker opp. Feilene i dens opprinnelse kan vere prosessen av vin lagingen, druen eller det som er relatert til forurenings saker.

I alle fall, i dag rekomenderer jeg dere nogen viner som vil glede dere. Og du vil ikke finde en eneste feil i dem. skål!

 TAGS:Castello di Nipozzano Mormoreto Toscana RossoCastello di Nipozzano Mormoreto Toscana Rosso

Castello di Nipozzano Mormoreto Toscana Rosso

 

 

 TAGS:Cusumano Syrah 2011Cusumano Syrah 2011

Cusumano Syrah 2011

 

Tambien te puede interesar

Leave a comment