Ni barer hvor en kan nyte god vin i Paris

 TAGS:undefined

Selv om Spania fremstår som en av de mest gastronomiske land, er Paris fortsatt kjent for sitt kjøkken, sin champagne og sine gode viner. Hvis du drar til Paris for en romantisk ferie eller helg, er dette hvor du får byens beste viner.

  1. Madeleine L’Ecluse. Her kan du smake deilige Bordeaux viner og andre regionale spesialiteter. Ikke gå glipp av de gode desserter og oster å følge din vin.
  2. Grands Augustins. Rike desserter og en eksepsjonell charcuterie er kjennemerkene til denne baren, med viner fra offisielle franske vingårder.
  3. Nicolas Bercy. De tilbyr en meny med ca 15 forskjellige viner. Man kan velge å drikke dem per glass eller flaske, i tillegg til å spise gode og tradisjonelle franske delikatesser.
  4. Vinomania. Navnet sier alt, velsmakende viner, fra ulike opprinnelser og vindistrikt de har også et utvalg av nye og sjeldne viner.
  5. Le Comptoir Marguery. Prøv ut og smak på ulike typer viner og champagner.
  6. Le Tambour. Denne lille baren har en upretensiøs mat ledsaget av lokale viner. Videre er kjøkkenet åpent til 03:00.
  7. Avant Comptoir. Dekoren av barene og restaurantene i Paris er ofte svært eksklusiv og personlig, dette er også tilfelle på Avant Comptoir som tilbyr en variert meny med retter og et stort utvalg av viner.
  8. Aux Bons Crus. En liten, ukjent vin bar som tilbyr regionale spesialiteter. Vinene er valgt av eieren av baren.
  9. O Chateau. En populær bar som tilbyr en overflod av kjente viner, oster, god mat og har en utmerket atmosfære. Den er hyppig besøkt av både parisere og turister.

Og akk og ve, hvis du ikke har mulighet til å reise til Paris, kan du alltid ta et glass god fransk vin for å trøste deg selv hjemme hos deg selv. Skål!

 TAGS:Ruinart Blanc de BlancsRuinart Blanc de Blancs

Ruinart Blanc de Blancs

 

 

 TAGS:Veuve Clicquot BrutVeuve Clicquot Brut

Veuve Clicquot Brut

Legg att ein kommentar Ni barer hvor en kan nyte god vin i Paris

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *