Hvordan og med hvad drikker man Rum

  TAGS:undefined

Det er mange myter om hvordan og med hva du kan ta en god Rum, noen insisterer på å drikke rum alene, andre med is og andre drikker ikke, hvis det ikke er i en cocktail . Å si at alle har denne mening, ville ha en svært diplomatisk svar, men det er sant.  Alle disse måtene er svært gode alternativer å drikke, men vi må også si at ikke alle rums er laget på samme måte . 

Her er noen tips for en rum drikke, aldri vondt å vite, ikke sant? 

Hvit Rum

Hvit Rum er en favoritt for mange til å forberede cocktails, på grunn av sin nøytrale smak blander den seg vakkert med fruktjuice og noen andre drikker. Rum er avgjørende for en god mojito. Vårt valg å forberede en cocktail ville være en hvit Rum, den vil også vøre god alene eller å drinkke med is.

 TAGS:10 Cane Rum10 Cane Rum

10 Cane Rum: Denne vil forandre din idé om hvit Rum . 10 Cane Rum er en første kalsses rum og kommer fra Trinidad. Perfekt for en MOIJTO

 

 

Golden Rum

De sier det beste cubalibre er laget med en fin gyllen Rum, og bærer god grunn. En gyllen Rum er vanligvis skarpere enn hvit rum smak. Vi vil ikke si at denne Rum ikke skal brukes til cocktails, men anbefaler at cocktailen er av få ingredienser, og beholde essensen av rummens smak

 TAGS:Ron Barceló ImperialRon Barceló Imperial

Barceló Imperial Rum: Den har veldig lette aromaer av vanilje og melasse, som kombinerer perfekt med cola. Og en endelig ettersmak som vil overraske deg , og gjøre det mindre cloying.

 

 

Svart Rum

Dette er definitivt mer smaksrik Rum, vanligvis ældret i tønne lengre, derav uttalt fargen. I dette tilfellet er vår anbefaling å drikke alene med is, med litt vann og noen dråper sitron .

 

 TAGS:Ron Diplomático 12 Años Reserva ExclusivaRon Diplomático 12 Años Reserva Exclusiva

Ron Diplomático 12 Años Reserva Exclusiva: Denne rum har en dybde på smak , og det bredeste utvalget av nyanser som synes å alltid oppdage noe nyt ver gang du prøver den igjen . Appelsin , kanel , vanilje , rosmarin , honning , … For å nyte sakte .

 

 

Flavored eller fruktflavored Rum 

Flavored Rums eller arter tar vanligvis sikte på å være en del av en cocktail. Noen har bare utpreget smak til is eller kanskje blandet med litt vann eller brus. Disse Rums er hva vi kaller fest drikker, vårt råd er  å drikke dem blandet i cocktails eller is.

 

 TAGS:Ron Dzama Vanilla Ambre 10 Años Rhum VieuxRon Dzama Vanilla Ambre 10 Años Rhum Vieux

Ron Dzama Vanilla Ambre 10 Años Rhum Vieux: vanilje rums er den mest hyppige, selv om at Dzama har mer. Det er den beste vanilje Rum fra Afrika og har også mange krydder iskrem som er godt.

 

 

Gran reserva Rum eller Premium

For denne type Rum, er minimal diskusjonen, disse Rums er? ublandelig? i andre ord det er en Rum som skal tas alene eller sammen med is. En Rum av denne kvaliteten har en spesiell aldring og dens utvikling, fremhever smaker, den har andre karakterer som er verdig en stor bok.

 

 TAGS:Opthimus 15 Years OldOpthimus 15 Years Old

Opthimus 15 Years Old: dyp tre, gress og frukt aromaer danner en fantastisk kombinasjon av smaker på en av de mest eksklusive dominikanske Rums.

 

 

Tør du å kjøpe Rum? De sier verden av drikkevarer er ikke skrevet, som til slutt koker det ned til? Jeg liker? og? Jeg liker ikke? Du er Velkommen til å prøve noen av disse alternativene og lage din egen mening, du vet, det siste ordet har du.

 

Drikke vin igennom graviditeten

 TAGS:undefined

Det har vært mange artikler skrevet om forbruket av vin (eller alkohol generelt) i løpet av graviditeten. Og det er et problem som genererer mye debatt og forskning.

Noen eksperter sier at å drikke vin i moderate mengder under graviditeten er fint,  men andre mener at å drikke en kopp er svært farlig for barnets helse. Hva som  ikke er diskutabelt er hva kvinner spiser eller drikker mens de er gravide går direkte gjennom blodet til morkaken til å bli fordøyd av fosteret. Hvis en gravid kvinne drikker et glass vin, øl eller en cocktail, svelger fosteret det samme.

For fosteret, forstyrrer alkohol med din evne til å få nok oksygen og næring for normal celle utvikling i hjernen og andre organer i kroppen. En studie har vist at fosteret har svært liten toleranse for alkohol og barn født av mødre som drikker under graviditeten kan få alvorlige problemer.

Føtalt alkoholsyndrom (FAS) er et sett av psykiske og fysiske lidelser som utvikler i noen ufødte barn når mor drikker for mye alkohol under graviditeten. En baby født med FAS, eller enda mere alvorlige FAE (Fetal Alcohol Effects), kan ha alvorlige ulemper, som kan kreve en levetid på spesiell omsorg. Det er enda forskning som viser at kvinner som planlegger å bli gravide bør slutte å drikke før de blir gravide.

Hevet Debatt, forsøker derfor å skjelne hvor mye er for mye, og derfor, når forbruket av vin og andre alkoholholdige drikker blir en risiko for det ufødte barnet.

Fordi inntil nå det blit sagt at den eneste trygge grensen var ingen alkohol i det hele tatt. I kontrast, i Storbritannia helsemyndigheter sier at gravide kvinner og de som håper å bli gravide trygt kan drikke opp til to glass vin i uken uten å skade fosteret.

Dr. Raja Mukherjee, en ekspert på foster sykdommer som jobber på skolen of Medicine of San Jorge Hospital i Tooting, London, appellerte til gravide kvinner å gi opp alkohol helt, og sa at drikkevaner i UK var et alvorlig problem: det er en økende litteratur tyder på at lave doser av alkohol kan føre til skader.

Den engelske Department of Health, derimot, sa forskningen sitert av dr. Mukherjee hadde blitt studert i mars i fjor som en del av regjeringens strategi for å redusere alkoholskader, og to glass vin per uke regnes som en trygg grense.

Studiene analysert ikke vil trolig bli vurdert definitive, og mindre med slike vage konklusjoner som disse: men vi må fortsette å undersøke før endelige konklusjoner om emnet, men siden grensen for trygg forbruk ikke er kjent, det virker ikke fornuftig å drikke vin under graviditeten.

Hva ville du gjort? Hvor mye tror du det kan trygt drikkes? Bedre ennå, tror du at det kan drikkes trygt?

 

 TAGS:SandaraSandara

Sandara

 

 

 TAGS:Blue Nun Low Alcohol 0,5%Blue Nun Low Alcohol 0,5%

Blue Nun Low Alcohol 0,5%

 

De 10 vigtigste vin områder i Frankrike

 TAGS:undefined

De 10 vigtigste franske regioner at eksaminere. I de følgene linjer diskuterer vi kortessensen av vert, og forklarer hva som er spesielt med de vinene de produserer.

Bordeaux: Merlot og Cabernet Sauvigion -for det meste- for man som  rød og Sémillon, Sauvignon Blanc og Muscadelle for man hvite. Bordeaux kombinerer prestisje, tradisjon og volum og er dermed  kanskje den mest kjente og eksporteres ut av alle franske vinerier, selv om de mest nysgjerrig faktum er beliggenheten, nøyaktig halvveis mellom Ecuador og Nordpolen.
 
Burgunder: Chardonnay og Pinot Noir er de viktigste druetyper i denne enorme regionen, i motsetning til  Bordeaux-regionen, jorden og dens egenskaper seire mot produsent og individuell tenor har tatt mye hensyn i denne. Mer enn 400 ulike jord for å oppnå en produksjon som fokuserer noen av de mest kostbare viner i verden.
 
Champagne: Region kjent verden over for sine musserende viner, champagne, hvis hemmelighet er været, som hindrer modning av druene på grunn av sine lave temperaturer gjennom hele året. Kvaliteten av dem meget verdsatt av forbrukerne.
 
Rhône-dalen: Bredden av denne elva produserer svært forskjellige viner, avhengig av hvor høyt dems banker har vært dyrket. Det er også en ledende produsent av vin i Frankrike. Uttrykksfulle og harmoniske viner fra denne regionen kan skryte av en kvalitet som har gjort dem til en av favorittene i Europa, til tross for sin intensitet.
 
Alsace: Germansk innflytelse for en region som kan skryte hvit med en utvilsom Central touch: Riesling og Gewurztraminer druer. Her finner vi den Silvaner, en meget delikat drue som er grunn til å lande der den vokser, noe som er det som gir de egenskapene som skiller i henhold til deres opprinnelse, men det er alltid det riktige valget for de som ikke ønsker en hvitvin som syre som  de første to varianter.
 
Jura: Høy kvalitets viner for en meget beskjeden årlig produksjon. En liten fransk perle som har gems som Savagnin druen, som er innfødt, og en hvitvin som er kjent for sin intense gule farge er oppnådd. her er det Også vin av halm og Macvin, en type brennevin vin. Brudeutstyr og Poulsard er, sammen med Pinot Noir ansvarlig for all produksjon av røde og rosa i denne regionen.
 
Savoie: Selv om det ofte betraktet som en del av et unikt område som også inkluderer Jura og Bugey, fortjener de  virkelig å bli vurdert hver for seg, på grunn av originalitet av sine druetyper, hvorav mange bare kan bli funnet på land bestående  av disse vinmarkene, som med Jacquère for hvitvin og Mondeuse, for rødvin.
 
Loire Valley: Spesielt populært for sine hvite viner, men også fremhever noen av sin røde, veldig fruktig og frisk.
 
Languedoc Roussillon: Languedoc-regionen omfatter bare den største franske vinområdet. Disse vinene er produsert med Middelhavets karakter i en av regionene mest disenfranchised av markedsføringen, mens på samme tid er en av de mest populære vin turisme i Frankrike.
 
Provence: Sammen med de ovennevnte utgjør en av de eldste vinregioner og mest tradisjonelle av Frankrike. Utmerket region for sin rosa, men også hvis vi vil ha en rød vin, verdt å vente litt før aldring støpte kantene litt presentere unge viner fra dette området.

Vet du viner fra alle franske regioner? Hva er din favoritt? Vi anbefaler to å bli testet:

 

 TAGS:Château Techeney Bordeaux Supérieur 2008Château Techeney Bordeaux Supérieur 2008

Château Techeney Bordeaux Supérieur 2008

 

 

 TAGS:Domaine de Chevalier 2003Domaine de Chevalier 2003

Domaine de Chevalier 2003

 

 

Forskellen på Brandy og Cognac

 TAGS:undefinedBrandy og Cognac er to brennevin, men i tilleg til detter er det funndet store unenigheter mellom forskellen og likeheten.  Vi ville vite lidt mere om disse tradisjonelle drikkene, om derer likheter og forskeller.

Brandy og Cognac’s forskeller

  • Brandy er en destillert drikk laget av vin. I mellomtiden er Congnac en type brennevin som  er en destillert drikk også laget av vin, men vin fra hvite druer, her er den største forskjellen.
  • Brandy er eldre end Cognac, men ikke helt klart sin crib, brandy ble populer i Europa i det 14 år hundre, spesielt i Frankrike, Holland, England og Spania. I millemtiden har cognac en fransk opprinnelse og er oppkaldt etter byen Cognac ( brandy på spansk)
  • Utarbeidelsen av brandy og cognac er veldig like, men det er nogen små forskeller som er stor når du smaker på de forskellige. Blant de store forskellene i utvikling imellom brandy og cognac, brandy er aldring, som vanligvis er laget av påstøp og settefiskanlegg.
  • I tilleg til de forskellige stammer som blir brugt i utvikkle begge drikker, er det en forskell i er cognac bare lagd med hvite varianter,  hvor at i brandy kan det bli lagd men både røde og hvite stammer.
  • Bennevnelsen er en av forskellene, husk at cognac er unik for den franske regionen Cognac. cognacen som blir lagd i denne regionene møter en navne regel påsav av BNIC (Bureau National Interprofessionell du Cognac) det vil sige at till tross for at cognacen er en brandy, kan den ikke utvikkles uten for den franske grensen, selv om at den går igennom samme prosses. Dette gør at det bare blir mere forrvorring og uenigheter,såmange cognacer blir lagd utenfor grensen og blir kaldt brandy bare pga den regel, det er ille fejl, men stadig oppe for diskusjon og forrvirring.

Kansje den største forskellen mellom cognac og brandy er hva du smaker, det er burde ikke være en ekspert som bare kan smake forskellen, det er mange små forskeller i lugten, smaken og selfølgelig fargen. Men vi er alle enige om at både brandy og cognac er  to fantastiske drikker, fyldt med historie og tradisjoner.

Og derfor foreslåv vi at du prøver forskellen:

 TAGS:Brandy Criaderas de Ximénez - SpínolaBrandy Criaderas de Ximénez – Spínola

Brandy Criaderas de Ximénez – Spínola

 

 

 TAGS:Courvoisier NapoleonCourvoisier Napoleon

Courvoisier Napoleon

 

 

8 fordeler for helsen med vin

 TAGS:undefined

Vin er en av verdens eldste alkoholholdige drikkevare. Dens historie strekker sig over tusender av år , og selv om mye drikking av alkoholholdige drikker fører til til mange problemer som din helse istedef tor og være til fordel, antyder aktuell forskning at et glass rødvin om dagen kan gi mere end litt avslappning.

Reduserer årsaker for dødsfall for nesten alle årsaker:  Europeisk undersøkelser viser at en daglig intagning av rød vin ( 22-32 g alkohol) har en beskyttende effekt på dødligheten uansett årsak, Ifølge studies fra Frankrike, Storbritannia, Finland og Danmark, er moderat bruk av vin mer fordelaktid enn øl eller andre ånder.

Røyking: Røyking svekker mye av den naturlige evnen til blodårene  till å slappe av, eller vasodilatasjon. Rødvin, med eller uten alkohol, reduserer de skadelige effektene av tobakk forbruket i endotelet – lag av seller som giren reduksjon av friksjon i slimhinnen i lymfekjertlene, blodårer og hjerte.

Hjertesykdommer: En av de mest kjente og studerte fordelene vedav rødvin er dens hjerte beskyttende effekt. Regelmessigt, Moderat intak af rødvin kan være forebyggende mot koronar hjertesykdom. Forskere tror at rødvinreduserer risikoen for konorar hjertesykdom ved a reducere produksjonen av  lipoprptein (LDL) og leveringen af high-density lipoprotein (HDL).

Blodpropp: Rødvin produserer en antikoagulant eller antitrombotisk handling. Sporadiske eller moderate vindrikkere har lavere nivåer av fibrinogen protein som fremmer dannelsen av blodpropper.

Aterosklerose: Rødvin kan hindre initiering og progresjon av aterosklerose (åreforkalkning). Åreforkalkning starter når blodårene begynner å miste sin evne til å slappe av. Både alkohol og polyfenoler i rødvin synes gunstig å opprettholde sunde blodkar ved å fremme dannelsen av nitrogenoksid (NO), et viktigt kemisk og avslappende faktor som spiller en vigtig rolle ved regulering av vaskuler tonus.

Hypertensjon: Overdreven alkoholbruk er generelt ansett som en risikofaktor for hypertensjon. Men det er nogenbeviser for at rødvin gir effekter påå blodtrykket. To glass rødvin (250ml) med måltider, kan redusere dit blodtrykk ettrer måltidet hos hypertensive pasienter.

Nyresten: Intak av rødvin kan redusere risikoen for nyre stein formasjonen.
Alzheimers sykdom: Moderat vin forbruk er korrelert med en redusert risiko for alzheimers sykdom. Forskerne faldt at resveratrol, et polyphenol i rødvin, produserer nervesellernes effekter.

Min konklusjon inkluderer ikke en generisk erklæring ved å fortelle dere at dere bør drikke rødvin dagligt, så kan det være et forsøk hvis din nåverende situasjon passer til at du kan få noget av det overnnevnte. så kjøp vin alle sammen! 😉

 

 TAGS:Domaine de Chevalier 2003Domaine de Chevalier 2003

Domaine de Chevalier 2003

 

 

 TAGS:Ederra Crianza 2011Ederra Crianza 2011

Ederra Crianza 2011

 

 

 TAGS:Domaine de Chevalier 2011Domaine de Chevalier 2011

Domaine de Chevalier 2011

 

Minimums alderen for å drikke alkohol i verden

Minste alderen for å drikke drikker med alkohol er veldig variabel, vi kan sige at forbudet starter fra de 16 år. Bli med en tur rundt i verden for å finde ut av hvad minimums alderen for alcohol er og nogen av deres tvister.

 TAGS:undefined

  • USA – Aldersgrensen er 21 år, men i dette landet startede en strid om at 18 årige kan komme i militeret og slos i kriger men ikke drikke alkohol.
  • Canada – Denne amerikanske by sine regler er som til staten, i nogen er det 18 år og i andre er det 19 år.
  • Brazil – Canchaza landet, minimums alderen her er 18 år, men du kan stemme som 16 årig.
  • Latin america –  Lander som Argentina, Peru, Mexico, Chile, Venezuela, Colombia, Nicaragua, Dominican republic, Uruguay, Ecuador, Panama, Cuba, Costa Rica, Honduras, Bolivia, Puerto Rico er minimums alderen 18 år, men det er et unntak: i Paraguay er minimums alderen 21 år. Å alle de andre spansk talende lander er det 18 år.
  • Spania – I lande hvor vinen kommer fra, venter de til de er 18 år med å nyte den.
  • Italia -Landet med den yngste minimums alderen på 16 år.
  • Sverige, Finland og Norge – Unge Nordiske må vente til de er 20 år  før de kan søke varmen til en god vodka.
  • Frankrike og Portugal – To land med gamle tradisjoner med vin og gode drikker, de har begge en minimums alder på 18 år, men de som er 16 år og op drikker og det er ikke en forbrytelse.
  • India – Lovene i dette gåtefulle lander er også gåtefullde, aldersgruppen her er mellom 21 og 25 år, det avhengier av hvilken provins du finder dig i.
  • Australia og New Zealand – Her som i som de fleste lande i Oseania, er minimums alderen 18 år.
  • Øst-Europa – Der er det en 18 års grense i lander som Tyskland, Russland, Polen etc.
  • Saudi-Arabia, Pakistan og Iran – Her er alt med alkohol forbudt i alle aldre.
  • Sierra Leone, Nigeria, Senegal –  I landene i det svarte Afrika, er lovene for aldersgrenser ikke existerende. I nogen land er deres leve alder ikke engang 30 år, og de lever i konstant konfligt, framfor de yngre.

Hvis du er gammel nok til å drikke alkohol, kan du nyte nogen av disse drikkene:

 

 TAGS:Natureo Blanco 2013Natureo Blanco 2013

Natureo Blanco 2013

 

 

 TAGS:SandaraSandara

Sandara

 

Vin for fremtid

 TAGS:undefined

Evolusjonen av vin og andre drikker har vært veldig konstant de siste par år. For ikke så mange år siden, tenkte noen at vinen ville få mye inflytelse, og at nogen experter kunne forutse hva vi kommer til å drikke i den nærmeste fortid. Nogen trender er er klare hvor nogen skal bli mere sett. Vi giver nogen ledetråder til nogen spådommer om vin og drikke som kommer i fremtiden.

Smaken av økologi. Det er noget som ahr blit set her i nåtiden, og derfor spår vi at det er nogget som vil øke med tiden. Bevistheten om å ta vatre på miljøet er noget vi vil fortsette med ogå når det gjeller drikke, økologisk vin er noget som vil fremtrede mere, med mindre alkohol og få eller ingen plantevernmidler.

Krevene forbrukere. Selv når forbrukerene allerede er kresene, har det stor betydning for produsentene å ta hensyn til hvad de bruker av varer, da de gjerne vil vite hvad for nogen druer som er brugt fra hvor osv.

Vin og andre drikker. Har i dag et lite marked og det tiltrekker stadig ikke massene. så hvid de vil gennemføre det med at gøre det om til en sund lifsstil, vil brus og vin strekke sig mere.det er vinproducenter som begynner og dukke op med viner med mindre 2 % eller ingen alkohol, og nogen nettsider vil spesialisere sig i denne type drikke.

Viner fra andre regioner. Noen tradisjonelle vinproduserende områder vil bli påvirket av klimaendringene som allerede begynner å vise. Slik at de vises nye områder som har en lang vinproduksjon tradisjon, men i fremtiden kan de tilby kvalitetsviner.
 
Vods vin. Vinflasker kommer i forskellige størelser. hver forbruker er forskellige men de fleste av dem foretrekker vinglass, på grun av dette har producentene startet med å produsere små vinflasker til engangsbruk.

Det er nogen spådommer ekspertene kommer med, ta det til dig.
 

 

 TAGS:Pfaffl Grüner Veltliner Hundsleiten 2013Pfaffl Grüner Veltliner Hundsleiten 2013

Pfaffl Grüner Veltliner Hundsleiten 2013

 

 

 TAGS:Château Techeney Bordeaux Supérieur 2008Château Techeney Bordeaux Supérieur 2008

Château Techeney Bordeaux Supérieur 2008

 

Hvordan vite om en whisky er god (II)

 TAGS:undefined

For å få en bedre ide om hvordan man kan hvite om en whisky er god kvalitet og de bedste måtene for å nyte den ordentlig, fotsetter vi med nogen tips til å gi dig en ide om hordan du finder den bedste kvalitets whisky til å servere og nyte i godt selvskap.

  •  i selvskap eller alene: hvis du liker å drikke whisky alene, vil du bli glad for å vite at Xavier Monclus har laget en smaks test hvor det viser sig å være bedre blandet med lit vann, han siger det blir en statisk blanding, og nogen anger bedre ved å tilsette isbiter, for drikkelsen utvikler sig imens isen smelter.

Hvis du blander din whisky, vil mit råd være å holde dig væk fra drikker som har sukker, selfølgelig kan en god whisky blandes bare ikke med drikker fylt med sukker. det finnes mange gode drinks med gassvann, kommer and på situasjonen. på restauranger bartiller man normalt med vann eller ren, men hvis det er om kvelden og du vil ha en drinks, skader det ikke å blande med noget som ikke inneholder sukker,da ungår du hodepiner, siger Monclus.

  • etikketter og alder: på ettikketen får man mye å vite om en whisky, hvilket år den er fra, dens komposisjon og om den har brugt sharryfat.ifølge Monclus er alderen som står på ettikketen ikke altid ensbetydende med at den er av god kvalitet, det er ikke altid at en dyr gammelk whisky er god, som oftes er whiskyen på sit bedste mellom 10 og 12 år og mister kvalitet når den når 25
     
  • blandet eller ren: det meste av tiden er en ren whisky veldig god i kvalitet, men nogen ganger har vi gode erfaringer med blandet, siger Monclus om Bailie Nicol Jarvie, eller  åtte år DYC, som har fåt høje scorer, selv om at i spania producerer de normalt ikke denne whisky.
  • tilsetningsstoffer: whiskyene som har tillsetningsstoffer som som smak av godteri eller kalamel, er der det for å maskere smaken av alkohol er bedst å ungå.
     
  • temperatur: en whisky er bedst servert med en temperatur imellom 10 og 18 grader, for å nyde dens karakter fult ut.
  • sherryfat: i Moncus’es mening er sherryfat brugt til å modne whyskien, dette må gøres etter nogen år og ikke i begyndelsen av behandlingen, som har enn 10 års eldring i buorbon, dette gøres for å ungå svovel, det er en smakssak.
  •  vann: vannet den bliver laget med, har en liten inflytelse på whiskyen, det er ca 10% igen i det sidste resultat
     

 TAGS:Johnnie Walker Platinum LabelJohnnie Walker Platinum Label

Johnnie Walker Platinum Label

 

 

 TAGS:Crown Royal 1LCrown Royal 1L

Crown Royal 1L

 

Hvordan vite om en whisky er god

 TAGS:undefinedNår det gjeller å velge en whisky er det nogen tips man kan bruke for å velge den rigtige, så den kan gi dig glede. Det kan være got å vite vad expertene siger, dems tips kan være hjælpsomme i å se forskjell  på en god whisky så man kan nyte den.

Mange mennesker nyter den samme type whisky fordi når det blir blandet med sukkeholdig brus kan man ikke smake karakteristene til drikken.

I ordene til Xavier Monclus, smaks instruktør for Europa de Louis Vitton Moet Mennesy Spain (LVMH) eksisterer det punkter på å gøre forskel på en god whisky og nyte den

  • lugt: når du bringer nesen til wisky glaset, skal det ikke lugte overdrevet av alkohol, det skal være så man kan lugte de forskelige aromaene i drikken, når en whisky lugter overdrevet av alkohol kan man indentifisere dårlig kvalitet med en gang.
  • når du nærmer dig en whisky, er det brå å  ha en god nese for alkohol lugten, den skal ikke komme til å lugte for mye af alkohol sier Monclus
  • smak: som med aromaen, å smak den første slurken er som regel den som deffinerer vår oppfattelseken uavhengig av alkoholen, vi skal ikke føle irritasjon i munen på grun av alkohol selv om munden er mere til stede end nesen skal den ikke føres irritert. Hvis du drikker whiskyen på grun av alkoholen, vil det sige at  du ikke kan nyte et glass whisk siger Monclus.
  • pris: Det er mange som tror at de dyreste whiskyer har den bedste vurdering og er av bedst kvalitet, er det godt å investigere lidt  bedre  så du istedet får en god whisky fra  10 til 12 år får en som er bedre, det er også vigtig å passe på sit helbred, som Monclus siger : det er mye bedre å drikke lidt af det bedste og dyre  istedet for mye av det billige. vi har bare en liver så hvis muligt, skal kroppen bare ha det bedste av kvalitet, de dårlige produkter vil bare gi os problemer.

Hvilken er din favorit whisky? hvilken vil du anbefale os?

 

 TAGS:Talisker 18 YearsTalisker 18 Years

Talisker 18 Years

 

 

 TAGS:Jack Daniel's Silver SelectJack Daniel’s Silver Select

Jack Daniel’s Silver Select