Rense sulfitter i vinen er allerede mulig

By katrine

 TAGS:undefined

Ullo er et verktøy som lar deg filtrere sulfitter lagt til vin: dermed tilbake til sin tilstand og den naturlige smaken til den tid man skal drikke.

For å forstå betydningen av den foreliggende oppfinnelse, skal det minnes om at sulfitter er antioksidanter og antiseptika som brukes i produksjon i de fleste viner. Astmatikere er spesielt følsomme for sulfites og konsumere kan oppleve noen reaksjoner som utslett til pustevansker som kan sette deres liv i fare.

Den begrensede mengden av sulfitter etter loven er ikke skadelig for folk flest, men slike nivåer kan gjøre at vinen blir dårlig i fruktighet, og i noen tilfeller kan dette påvirke forbrukeropplevelsen.

James Kornacki, utvikleren av oppfinnelsen, sa at «vin er nytes best uten tilsatt sulfitter som brukes som konserveringsmiddel. Anslagsvis 3 millioner amerikanere er følsomme for sulfites og det resulterer i allergier eller luftveisproblemer.»

Ikke alle viner kan lages uten sulfitt, siden det er en del av gjæringsprosessen. Men du kan redusere nivåene av sulfitter, lagt i form av konserveringsmidler som brukes for å lage vin.

Nå kommer vi tilbake til Ullo filter, dette filteret lover helsevesenet og forbedrer smaken av vår favorittdrink den kan brukes i 6 måneder, og vil koste rundt $ 20 hver. En svært rimelig pris med tanke på at bare to filtre er pålagt årlig for å opprettholde smaken og fruktighet av våres viner.

 

 TAGS:4 Kilos 20124 Kilos 2012

4 Kilos 2012

 

 

 TAGS:La Atalaya 2012La Atalaya 2012

La Atalaya 2012

 

Tambien te puede interesar

Leave a comment