Rødvin hjelper deg å gå ned i vekt

By unshel

 TAGS:undefined

Ved mange andre anledninger har vi snakket om endel av helseeffektene som vin har, som for eksempel ved hjerte og karsykdommer og også mot aldring…Men inntil nå har vi ikke fått høre om den mulige innvirkningen den har på vekttap. Enda en god grunn på den lange listen over grunner til å drikke vin, med moderasjon, selvsagt.

I følge et studie fra Oregon State University, har en spesiell type rødvin bremsende effekt på dannelsen av fettceller i leveren, en oppdagelse som indikerer, at videre etterforkning vil vise at druer i alle former, ferske, syltede eller i form av vin, kan komme til å løse problemer med overvekt, spesielt i tilfellene ved steatose, bedre kjent som «fettlever».

Helt konkret, sammenhengen med den positive effekten en ser ved enkelte typer druer, kommer av den spesielle typen syre som en også kan finne i eikegaller, og også i noen typer frukt (som bringebær og bjørnebær) og frø (pekannøtter og andre nøtter..) i tilleg til i grønn te og Olongte. Denne polyfenolen finnes i flere typer druer som for eksempel Red Muscadine, Cabernet Sauvignon, Malbec, osv., Og ved modning i eiketønner multipliseres innholdet av polyfenolen, derfor, dess lenger modning, dess bedre.

Studiet, som blir utført av biokjemikere og molekulær biologer ved jordbrukshøyskolen OSU i samarbeid med Universitetene i Florida og Nebraska, konkluderer med at polyfenolen bremser ned akumuleringen av fett i leveren og reduserer sukkerinnholdet i blodet (eksperimentet ble utført på laboratorierotter som fikk en diett med høyt innhold av fett).

Denne oppdagelsen kan føre til, hvis den har samme utfallet når den blir overført til mennesker, forebygging av leverfett og hepatitt, lidelser som er vanlige hos mennesker som er overvektige eller som har diabetes. Ved å ha en balansert diett, moderat mosjon og inntakt av en liten rasjon druer per dag. For eksempel et glass med vin, eller andre matvarer med tilsvarende innhold av denne syren, og på sikt kanskje også behandling av kroniske betennlser, kolosterol, frie radikale og også enkelte typer kreft.

 TAGS:Habla del Silencio 2013Habla del Silencio 2013

Habla del Silencio 2013

 

 

 TAGS:Castillo Perelada Finca Malaveïna 2010Castillo Perelada Finca Malaveïna 2010

Castillo Perelada Finca Malaveïna 2010

 

 

Tambien te puede interesar

Leave a comment